سرمایه گذاری بسیار خوب در خارج از کشور ، چگونگی سرمایه گذاری و کسب درآمد یوروی و دلاری، کشور مناسب برای سرمایه گذاری، نکات مهم در رابطه با سرمایه گذاری امن و سود آور در خارج از کشور و راهکارهای انتخاب بهترین کشور برای سرمایه گذاری در این مقاله مورد تحلیل و بررسی علمی قرار می گیرد. چه نوع سرمایه گذاری امن و قابل اطمینان است؟ راهکارهای انتخاب بهترین کشور برای سرمایه گذاری چیست؟ از این رو در این مقاله به تمامی سوالات شما در ارتباط با سرمایه گذاری بسیار خوب پاسخ خواهیم داد.

انواع روش های سرمایه گذاری در خارج از کشور

سرمایه گذاری در خارج از کشور انواع مختلفی دارد که در زیر به مهم‌ترین و پربازده‌ترین آنها اشاره می‌کنیم:

  • سرمایه گذاری از طریق استارتاپ
  • سرمایه گذاری از طریق خرید ملک
  • سرمایه گذاری از طریق خرید بیزنس
  • سرمایه گذاری از طریق کارآفرینی
  • سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت
  • سرمایه گذاری از طریق خود اشتغالی
  • سرمایه گذاری از طریق Donation
  • سرمایه گذاری از طریق شرکت در بورس

بهترین کشور برای سرمایه گذاری

طی نظر سنجی که USNews در سال 2021 انجام داده؛ رتبه بندی بهترین کشورها برای سرمایه گذاری شاخص‌های متعددی دارد. از جمله آن‌ها می‌توان به این موارد اشاره کرد: فساد اقتصادی، نقدینگی، میزان دریافت مالیات و نیروی کار.

در زیر می‌توانید به طور خاص بهترین کشور برای سرمایه گذاری ایرانیان را ببینید.

شرایط مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

به طور کلی هر کشوری با توجه به سیاست‌هایی که در حوزه مهاجرت اتخاذ ‌می‌کند، شرایط متفاوتی برای صدور ویزای سرمایه‌گذاری دارد. اما در اینجا قصد داریم شرایط کلی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری را به شما معرفی کنیم:

  • داشتن حداقل سن 18 سال
  • داشتن حداقل توانایی زبان (به کشور مورد نظر بستگی دارد)
  • نداشتن بدهی به کشور مقصد
  • داشتن شرایط جسمانی و سلامتی مطلوب
  • اثبات توانایی سرمایه گذاری
  • داشتن تمکن مالی
  • اثبات گردش مالی توسط سفارت کشور مقصد
  • اثبات سابقه مدیریتی در یک کسب و کار
  • نداشتن ریجکتی ویزا یا رفع نکردن ریجکتی در سنوات قبل

مدارک اخذ ویزای سرمایه گذاری

بعد از اینکه فرد توانست تمام شرایط ویزای سرمایه گذاری را بدست بیاورد باید مدارک مرتبط با آن را برای تسهیل فرآیند مهاجرت آماده کند. این مدارکی که در زیر به آن اشاره نمودیم مدارک عمومی اخذ ویزای سرمایه گذاری است. این نکته را مد نظر قرار دهید که ممکن است هر کشوری مدارک خاصی برای صدور ویزای سرمایه گذاری از متقاضی طلب کند.

  • پاسپورت یا گذرنامه معتبر
  • مدارک هویتی
  • مدارک پزشکی
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدارک اثبات تمکن مالی
  • مدارک اثبات دارایی‌ها و سرمایه

مزایای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

هر کشوری با توجه به وضعیت اقتصادی و سیاسی که دارد، برای سرمایه گذاران خارجی خود دارای مزایای متعددی است که در زیر به برخی از آنها اشاره می‌کنیم.

  • امکان فراهم شدن اقامت دائم یا موقت طولانی
  • امکان رشد، سرمایه گذاری و بهبود شرایط اقتصادی در کشور مقصد
  • امکان تحصیل رایگان برای فرزندان و خانواده
  • امکان مسافرت طولانی به کشورهای همسایه
  • استفاده از خدمات بیمه عالی کشور مقصد
  • برخورداری از زندگی در یک کشور با کیفیت بالا

بهترین روش سرمایه گذاری در خارج از کشور

باتوجه به خطرپذیری زیاد سرمایه‌گذاری در کشورهای مختلف، طبق بررسی‌های انجام شده یکی از بهترین روش‌های سرمایه گذاری برای ایرانیان در خارج از کشور، سرمایه گذاری از طریق استارتاپ است. براساس گزارش CEOWORLD Magazine (از معتبرترین سازمان‌ها و انتشارات در زمینه بررسی کسب‌وکارهار، بازار کار جهانی و تجارت)؛ کانادا در سال 2021 رتبه سوم بهترین کشور برای راه‌اندازی کسب و کار را به‌خود اختصاص داده است.

فاکتور های مهم در سرمایه گذاری خارجی

سرمایه گذاری در خارج از کشور باشد و یا داخل فرقی  نمی کند؛ برای نتیجه بخش بودن آن نیاز است که با اصول آن آشنا شوید. سرمایه گذاری دارای اصول و قانون است. هر سرمایه گذاری نیاز به رعایت از قوانین و آگاهی از فاکتور های مهم آن دارد. با سرمایه گذاری در بهترین کشور های جهان، شما لزوما موفق نخواهید شد. موفقیت در این زمینه نیاز به آگاهی در مورد کشور و قوانین دارد. در این بخش به فاکتور های مهم یک کشور برای سرمایه گذاری مطمئن میپردازیم. امنیت سرمایه گذاری ریسک سرمایه گذاری آرامش و رفاه در کشور مد نظر شرایط زندگی در کشور مد نظر آینده فرزندان میزان نقدینگی مورد نیاز برای سرمایه گذاری سرمایه گذاری در کشور های خارجی 1- امنیت سرمایه گذاری در کشور های خارجی: یکی از فاکتور های مهمی که در ابتدا به آن اشاره کردیم، امنیت سرمایه گذاری در کشورهای خارجی است.

منظور از این حرف این نیست که شما در کشوری سرمایه گذاری کنید که سودآوری صد در صدی برای شما داشته باشد. در واقع منظور ما از این بخش یک مرحله قبل تر از این موضوع است. امنیت سرمایه گذاری یعنی پول و سرمایه شما جایگاه امنی داشته باشد و اصطلاحا سرمایه شما دزدیده نشود. به هر حال هر میزان از سرمایه که شما وارد یک کشور می کنید بسیار مهم و برای آن کشور ارزشمند است. باید خیالتان از امنیت سرمایه گذاری در کشور راحت و آسوده باشد. سرمایه گذاری در خارج از کشور بدون امنیت اصلا عقلانی نیست.

1- امنیت سرمایه گذاری در کشور های خارجی:

یکی از فاکتور های مهمی که در ابتدا به آن اشاره کردیم، امنیت سرمایه گذاری در کشور های خارجی است. منظور از این حرف این نیست که شما در کشوری سرمایه گذاری کنید که سودآوری صد در صدی برای شما داشته باشد. در واقع منظور ما از این بخش یک مرحله قبل تر از این موضوع است. امنیت سرمایه گذاری یعنی پول و سرمایه شما جایگاه امنی داشته باشد و اصطلاحا سرمایه شما دزدیده نشود. به هر حال هر میزان از سرمایه که شما وارد یک کشور میکنید بسیار مهم و برای آن کشور ارزشمند است. پس شما باید خیالتان از بابت امنیت سرمایه گذاری در آن کشور بسیار راحت و آسوده باشد. پس در سرمایه گذاری خود و انتخاب یک کشور بسیار دقت کنید تا در کشور مطمئنی سرمایه گذاری کنید.

 2- ریسک سرمایه گذاری:

همانطور که گفتیم، کشوری که شما در آن سرمایه گذاری میکنید، باید قابل اطمینان باشد. همچنین سرمایه گذاری در آن ضمن کمک به اقتصاد آن کشور، به رشد اقتصادی شما کمک کند. فرض کنید از کشور های سراسر دنیا افراد و شرکت های بزرگ در ایران سرمایه گذاری کنند. ظرف مدت کوتاهی با حجوم سرمایه گذاری ها در ایران، وضعیت اقتصادی کشور متحول میشود. این میزان باعث رشد اقتصادی هم برای آن کشور و هم سرمایه گذار اتفاق میافتد. کشور های زیادی در دنیا هستند که رشد اقتصادی بینظیری را دارند تجربه میکنند. اما ممکن است ریسک سرمایه گذاری در آن ها بالا باشد. پس در انتخاب یک کشور شما باید دقت کنید ضمن اطمینان از امنیت در سرمایه گذاری، از ریسک آن هم مطلع شوید.

3- رفاه و آرامش در کشور مقصد:

یکی از مواردی که شاید بسیاری از افراد به آن دقت نکنند، رفاه و آرامش در بخش سرمایه گذاری است. شما ضمن اطمینان از امنیت سرمایه گذاری و ریسک آن نیاز به آرامش خودتان در آن کشور هم دارید. اختلافات فرهنگی و امکانات رفاهی آن کشور میتواند رفاه و آرامش خوب یا بدی به شما بدهد. در واقع شما نیاز دارید تا از هر لحاظ در کشور مد نظرتان برای سرمایه گذاری تامین شوید. همچنین تمامی امکانات رفاهی باید مد نظر و متناسب با سلیقه و نیاز شما باشد. این نکته بسیار مهم است که شما در بسیاری از کشور ها با سرمایه گذاری میتوانید اقامت آن کشور را بگیرید. پس سعی کنید کشوری را انتخاب کنید که تناسبی با کشور مد نظر شما برای زندگی داشته باشد.

4- شرایط زندگی در کشور مد نظر:

شرایط زندگی در هر کشور میتواند مربوط به اختلافات فرهنگی، شرایط آب و هوای، شرایط اقتصادی و … باشد. شرایط زندگی در هر کشوری متفاوت است و ممکن است باب سلیقه ایرانی نباشد. در واقع بسیاری از افراد حتی با سرمایه گذاری قصد اقامت در آن کشور را دارند. به همین علت این افراد باید حتما به شرایط زندگی در کشور مد نظر هم توجه کنند. در واقع شرایط زندگی در تمام دنیا قطعا بهتر از ایران خودمان نیست. در واقع در بدترین شرایط اقتصادی هم باز آنقدر بد نیست که بسیاری از افراد به فکر مهاجرت به ترکیه باشند! شرایط زندگی و کار در هر کشوری آنقدر مناسب نیست و بهتر از ایران نیست. پس اگر شما به دنبا بهبود شرایط زندگی خود هم هستید، صرفا به مهاجرت به هر کشوری فکر نکنید.

5- آینده فرزندان:

همانطور که گفتیم قالب افراد با سرمایه گذاری در واقع قصد مهاجرت دارند. مهاجرت به کشور های خارجی آنقدر ها هم ساده نیست که شما مقصدتان را هر کشوری قرار دهید. در واقع شما ضمن آینده خودتان، مسئول زندگی و آینده فرزندانتان هستید. پس در انتخاب کشور مد نظر بسیار باید دقت کنید تا آینده فرزندانتان به تباهی کشیده نشود. هر چند شما وظیفه دارید یک کشور خوب را برای سرمایه گذاری انتخاب کنید، اما توجه کنید که نسل های شما در آن کشور متولد میشوند. پس ضمن انتخاب یک کشور مطمئن برای سرمایه گذاری در خارج از کشور، کشوری را مد نظر قرار دهید که آینده ای مطمئن و روشن در آن باشد. در واقع شما بدانید 10 سال بعد چه چیزی پیش روی شما خواهد بود.

6- میزان نقدینگی مورد نیاز:

بسیاری از افراد نقدینگی آنچنانی یا ندارد و یا نمی خواهند که سرمایه گذاری کنند. در واقع این افراد قصد دارند با سرمایه گذاری در کشور های خارجی با حداقل سرمایه، امکانات خوبی را داشته باشند. بسیاری از مشاورین مهاجرتی ممکن است این را بگویند که همچین کشوری هنوز پدیدار نشده است. اما کشور های هستند که میشوند در آن ها با حداقل سرمایه گذاری اقامت و شرایط زندگی خوبی داشت. یکی از این کشور ها، کشور رومانی است که هزینه زندگی و مهاجرت در آن نسبت به سایر کشور های اروپایی بسیار پایین تر است. در ادامه این بخش حتما بیشتر در مورد این کشور و شرایط زندگی در آن با شما صحبت خواهیم کرد. پس در نتیجه میزان سرمایه شما برای سرمایه گذاری مسائه بسیار مهمی است.

رشد اقتصادی

رشد اقتصادی به تعبیر ساده عبارت است از افزایش تولید یک کشور در یک سال خاص در مقایسه با مقدار آن در سال پایه. در سطح کلان، افزایش تولید ناخالص ملی ( GNP) یا تولید ناخالص داخلی (GDP) . در سال مورد بحث به نسبت مقدار آن در یک سال پایه، رشد اقتصادی محسوب می‌شود. علت این که برای محاسبه رشد اقتصادی، از قیمت‌های سال پایه استفاده می‌شود. آن است که افزایش محاسبه شده در تولید ناخالص ملی، ناشی از افزایش میزان تولیدات باشد. تأثیر افزایش قیمت‌ها  یا همان تورم حذف گردد. رشد اقتصادی سبب افزایش صادرات کشور شده و ورود ارز به کشور را تسهیل می‌کند. با ورود ارز بیشتر قدر اقتصادی در تامین منابع مورد نیاز در زمینه‌های مختلف افزایش یافته و مسوولان و تصمیم‌ سازان می‌توانند. به برنامه‌ریزی برای توسعه زیرساخت‌های کشور، ساخت جاده‌ها، راه‌آهن، مدارس، بیمارستان‌ها، مراکز آموزشی، کارخانه‌ها و… به‌ طور کلی توسعه کشور بپردازند.

 

هزینه سرمایه گذاری:

مهاجرت به کشور های خارجی آنقدر ها هم ساده نیست که شما مقصدتان را هر کشوری قرار دهید. در واقع شما ضمن آینده خودتان، مسئول زندگی و آینده فرزندانتان هستید. پس در انتخاب کشور مد نظر بسیار باید دقت کنید تا آینده فرزندانتان به تباهی کشیده نشود. هر چند شما وظیفه دارید یک کشور خوب را برای سرمایه گذاری انتخاب کنید، اما توجه کنید که نسل های شما در آن کشور متولد میشوند. پس ضمن انتخاب یک کشور مطمئن برای سرمایه گذاری در خارج از کشور، کشوری را مد نظر قرار دهید که آینده ای مطمئن و روشن در آن باشد. در واقع شما بدانید 10 سال بعد چه چیزی پیش روی شما خواهد بود. می توان گفت مهم ترین اصل سرمایه گذاری در خارج از کشور آینده نگری است. 6- میزان نقدینگی مورد نیاز: بسیاری از افراد نقدینگی آنچنانی یا ندارد و یا نمی خواهند که سرمایه گذاری کنند.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *