کار در خارج،مهاجرت از طریق کار،مهاجرت کاری  بصورت کامل در مقاله زیر کامل توضیح داده میشود.با ویزاتیک همراه باشید.

این نوشته متعلق به کسانی است که قصد پیدا کردن کار در خارج از کشور را دارند. در واقع افرادی که از توانمندی‌های بالایی در کارشان برخوردار هستند اما شاید به آن شغلی که در ذهن دارند نرسیده باشند.

پس اگر شما هم می‌خواهید به اطلاعاتی مانند بررسی شرایط کار در خارج از کشور، میزان نرخ بیکاری و یا شغل‌های پرطرفداری که کشورهای خارجی به دنبال متخصصین آن‌ها هستند، مدارک مورد نیاز برای انجام این کار و بسیاری دیگر از سوالاتی که هم‌اکنون در ذهن شما وجود دارد برسید، کافیست تا پایان این مطلب ما را همراهی کنید.

بهترین کشورها برای  کار در خارج

اولین قدم برای کار در خارج از کشور این است که فرد کشور مناسب را انتخاب کند. بیشتر متقاضیانی که در کشورهای نزدیک حوزه خلیج فارس زندگی می‌کنند، وقتی که صحبت از کار در خارج از کشور می‌شود، کشورهایی همچون کویت، عمان و امارات را برای این کار انتخاب می‌کنند.

با کار در خارج و کشورهای اروپایی، افراد پس از پنج سال کار و فعالیت اقتصادی موفق به دریافت تابعیت این کشورها می‌شوند.

شاید مهاجرت به کشورهای عربی فرآیند بسیار سختی نداشته باشد اما دریافت اقامت دائم و تابعیت در آن بسیار دشوار است.

این قضیه در رابطه با کشورهای اروپایی صدق نمی‌کند و متقاضیان کار در خارج که کشورهای اروپایی و خارجی را برای این کار انتخاب می‌کنند با فرآیند بسیار طولانی و سختی مواجه می‌شوند. ولی پس از حضور در کشور می‌توانند تابعیت آن را دریافت کنند.

متقاضیان کار در خارج باید در کنار دلیل مهمی همچون اخذ اقامت، کشوری را انتخاب کنند که شانس کاریابی در آن بالا باشد.

واضح است که در همه کشورها نیروی کار داخلی در اولویت استخدام قرار دارد. این بدین معنی است که وجود نیروی متخصص داخلی به طور اتوماتیک از ورود نیروی متخصص خارجی جلوگیری می‌کند. چرا که کارفرما تنها اجازه دارد از نیروی متخصص داخلی برای فرصت‌های شغلی موجود استفاده کند.

بنابراین متقاضیان کار در خارج نباید به کشورهایی که نرخ بیکاری در آنها بالا است مهاجرت کنند. زیرا شانس پیدا کردن کار در چنین کشورهایی بسیار پایین خواهد بود.

در عوض برای موفقیت بیشتر، افراد باید به کشورهایی که نرخ بیکاری در آنها در سطح بسیار پایینی قرار دارد، مهاجرت کنند. کشورهای همانند سوئیس، اتریش و آلمان نرخ بیکاری بسیار پایینی داشته و با بحران کمبود نیروی کار مواجه هستند.

این کشورها تمایل زیادی به جذب نیرو از خارج از کشور دارند. پس می‌توانند گزینه بسیار خوبی برای کار در خارج به شمار روند.

لازم به ذکر است که این کشورها سالانه لیستی از مشاغلی که مورد نیاز آنها است را معرفی می‌کنند و متقاضیان می‌توانند از میان آن مشاغل، حرفه‌ای که به تخصص و رشته آنها نزدیک و مرتبط است را انتخاب کنند.

توجه به نرخ بیکاری کشورها

علاوه بر توجه به بحث اقامت باید نرخ بیکاری کشورها هم در نظر بگیرید. همه کشورها ابتدا از متخصصین کشور خود استفاده می‌کنند سپس در صورت نیاز و کمبود نیرو، افراد غیر بومی را نیز استخدام می‌کنند.

از مهم‌ترین کشورهایی که کمترین نرخ بیکاری را دارند می‌توان به سوئیس، اتریش و آلمان اشاره کرد که به صورت سالانه افراد متخصصص در رشته‌های مختلف را فراخوان می‌کنند.

بعد از اینکه دریافتیم چگونه می‌توانیم یک کار خوب در خارج پیدا کنیم این سوال پیش می‌آید که شرایط کار در خارج از کشور چگونه است؟

بررسی شرایط کار در خارج از کشور

کار کردن در کشورهای خارجی شامل شرایط و فاکتورهای مهمی است. از اصلی‌ترین شرایط کار در خارج از کشور می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • سن

    یکی از شرایطی که برای یافتن کار در خارج از کشور اهمیت دارد، سن افراد است. هرچه سن پایین‌تر از ۴۰ سال باشد، شانس پیدا کردن شغل برای افراد بهتر خواهد بود.

  • مدرک تحصیلی

    برای داشتن موقعیت کاری مناسب‌تر، بهتر است با مدرک تحصیلی لیسانس یا بالاتر اقدام کنید. البته ممکن است با مدرک دیپلم و فوق دیپلم در کشورهای پیشرفته‌ای مثل کانادا کار پیدا کنید ولی قدرت انتخاب شما در انتخاب شغل در این شرایط محدود و کم است.

  • سوابق‌کاری

  • سابقه کاری، یکی دیگر از شرایط کاری کشورهای خارجی در زمینه تخصصی شما است. حداقل ۳ سال سابقه کاری در این حوزه تخصصی، الزامی است.
  • مدرک زبان

    مدرک زبان و تسلط شما به زبان کشوری که آن را برای کار انتخاب می‌کنید حائز اهمیت است. البته این شرایط برای افرادی است که به دنبال کار در خارج از کشور با مدرک لیسانس، فوق لیسانس ودکتری هستند.

    برای مثال شما برای کشورهایی مانند آلمان و اتریش، باید مدرک زبان آلمانی را از سطح B1 به بالا داشته باشید. تسلط نسبی به زبان مدنظر برای افرادی که دارای مدرک دیپلم و فوق دیپلم هستند  کافی بوده و می‌توانند بدون مدرک زبان در خارج از کشور کار کنند.

  • وضعیت تاهل و سن فرزندان

    شما می‌توانید برای افراد درجه اول خود درخواست ویزای همراه کنید، اما انجام اینکار به صورت همزمان ریسک بالایی دارد. برای به وجود نیامدن این مشکل بهتر است چند ماهی را درکشور مورد نظر کار کنید سپس برای ویزای همراه اقدام کنید. همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال کسانی هستند که می‌توانید برای آنها ویزای همراه درخواست کنید.

شرایط کار برای مهاجران به خارج از کشور

تا اینجای مطلب با شرایط کار در خارج از کشور و نکات مربوط به انتخاب بهترین کشور، آشنا شدیم. در ادامه مطلب با شرایط کاری برای مهاجران و افراد غیر اروپایی صحبت می‌کنیم.

کسانی که مقیم کشورهای غیراروپایی هستند یا جزء افراد حوزه شنگن نیستند برای کاریابی در خارج کشور، باید برخی نکات را به‌غیر از مواردی که تا کنون گفتیم در نظر بگیرند. در ادامه می‌خواهیم نکات کار در خارج از کشور را برای این دسته از افراد بازگو کنیم.

اولین نکته برای مهاجران این است که باید دو مدرک ویزای کار حوزه شنگن و پیشنهاد شغلی یا همان جاب آفر را داشته باشند. پس شما نیاز دارید که با شرکت کاریابی در خارج و یا کارفرماها ارتباط برقرار کنید و کشور مدنظر خود را برای یافتن کار در خارج انتخاب کنید.

پس تا اینجا باید سه مورد را قبل از شروع در نظر بگیرید: کشور انتخابی برای کار کردن، توجه به نرخ بیکاری کشور انتخابی و مشاغل آن، برقراری ارتباط با شرکت‌ها و کارفرماهای خارجی.

بعد از تمامی این موارد شما باید برای ویزای کار و جاب آفر اقدام کنید. در خصوص ویزای جاب آفر دو نکته وجود دارد که باید به آن آگاهی داشته باشید.

اول اینکه باید به زبان بومی و رایج کشور مقصد برای کار توجه کنید؛ درست است که زبان انگلیسی جزء یکی از زبان‌های بین‌المللی بشمار می‌رود اما استفاده از این زبان در کشوری مانند آلمان برای کار کاربردی نیست. دومین مورد نیز همان انتخاب کشور مقصد برای کار است.

حال این سوال پیش می‌آید که برای کار کردن در خارج از کشور به چه مدارکی نیاز داریم؟

مدارک مورد نیاز برای کار در خارج

مدارک مورد نیاز برای کار در خارج برای هر کشوری منحصربه فرد است. شرایط کلی برای تمامی آنها وجود دارد که به قرار زیر است:

  • ارائه دعوت‌نامه معتبر از کارفرمای کشور مورد نظر
  • ارائه فرم تکمیل شده درخواست کار
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی (شامل گواهی پایان دوره ۳ ساله راهنمایی، گواهی پایان دوره متوسطه، گواهی پایان دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد)
  • مدارک مربوط به زبان، سوابق کاری و رزرو بلیت و هتل در کشور مورد نظر
  • ارائه رزومه کاری و مهارتی در زمینه شغلی مربوطه
  • دو قطعه عکس
  • مدارک شناسایی اصل و کپی شناسنامه یا کارت ملی به همراه اصل و کپی پاسپورت
  • گواهینامه تمکن مالی و ارائه بیمه‌نامه

انواع ویزای کار

بعد از آشنایی با شرایط کاری و مدارک لازم برای کار در خارج، باید با انواع ویزای کاری آشنا شوید. ویزای جاب آفر و جاب سیکر از مهمترین ویزاهای کاری هستند که در ادامه به توضیح آن‌ها می‌پردازیم.

ویزای جاب آفر

ویزای جاب آفر یکی از معتبرترین ویزاهای کاری کشورها به حساب می‌آید که شغل فرد را برای همیشه تضمین می‌کند. در این روش شما باید از سمت کارفرمای خارجی پیشنهاد کاری داشته باشید.

ابتدا فرد عنوان شغلی خود را به مدت ۳ ماه در کشور خود اعلام می‌کند و اگر وارد بازار کار نشد ۳ ماه دیگر نیز در محدوده کشور خود باید به دنبال کار باشد که اگر بازهم موفق به یافتن شغل مورد نیاز خود نشد می‌تواند برای جذب نیروی بین‌المللی از طریق سایت‌ها و موسسات کاریابی اقدام کرده و به مکاتبه با یک کارفرما برای استخدام بپردازد تا رضایت او را برای گرفتن ویزای کاری جلب کند.

ویزای جاب سیکر

این روش برای کشورهایی مانند اتریش، آلمان و آفریقای جنوبی است. کارجو با ویزای جاب سیکر به مدت ۶ ماه تا یک سال فرصت دارد که شغل مورد نظر خود را پیدا کند تا ویزای جاب آفر را برای گرفتن کار و تحصیل در خارج به صورت همیشه دریافت کند.

کشور اتریش از طریق امتیاز بندی افراد را برای جذب نیروی کار مشخص می‌کند در صورتی که کشور آلمان این کار را از طریق اعتبارسنجی اولیه مثل سن، مدرک، شغل و سابقه کاری انجام می‌دهد.

آشنایی با موسسات کاریابی در خارج از کشور

بعد از آشنایی با پروسه مراحل پیدا کردن کار در خارج از کشور باید روش‌هایی که از طریق آن می‌توان شغل مورد نظر را پیدا کرد (مثل موسسات کاریابی در خارج از کشور)، آشنا شویم. موارد زیر روش‌هایی است که افراد برای کاریابی از آن استفاده می‌کنند:

  • یافتن کار در خارج از طریق آژانس‌های کاریابی
  • یافتن کار در خارج از طریق وب‌سایت کاریابی معتبر
  • جستجو به صورت حضوری

یافتن کار در خارج از طریق آژانس‌های کاریابی

اگر نگران صرف هزینه درخصوص یافتن کار نیستید، می‌توانید از موسسات کاریابی در خارج از کشور، استفاده کنید. این موسسات و آژانس‌های کاریابی از ابتدای مسیر با شما همراه هستند تا مراحل انجام کار را با موفقیت پشت سر بگذارید. استفاده از این روش مسیر را هموارتر می‌کند اما، مستلزم پرداخت هزینه است.

یافتن کار در خارج از طریق وب‌سایت کاریابی معتبر

از دیگر روش‌ استفاده از سایت کاریابی در خارج از کشور است که از معتبرترین‌ روش‌ها است. سایت‌هایی که می‌توانید برای کاریابی خارج از کشور بهره ببرید، عبارت است از:

جستجوی کار در خارج به صورت حضوری

همانطور که از نامش پیداست در این روش شما باید شخصا و به صورت حضوری به دنبال کار در کشورهای خارجی باشید. در این میان برخی از کشورها مانند فنلاند نیاز به ویزای کار ندارند اما باید جاب آفر فنلاند را داشته باشید. کار کردن در بسیاری کشورها مستلزم داشتن ویزا است.

مثلا برای یافتن کار در آلمان می‌توانید به صورت حضوری به این کشور رفته و به دنبال شغل موردنظر خود باشید اما همانطور که در بالا هم گفتیم باید دارای ویزای جاب سیکر باشید. یکی دیگر از روش‌های مورد استفاده کشورها (مانند کانادا) برای اینکه فردی بتواند مشغول به کار در آن کشور شود، استفاده از اجازه‌نامه Canadian work permits (ورک پرمیت کانادا) است.

پرطرفدارترین مشاغل مورد نیاز در خارج از کشور

طبق آخرین اطلاعات پرطرفدارترین مشاغل مورد نیاز در خارج از کشور به شرح زیر است:

فرصت های شغلی خارج از کشور
سرآشپز (Chef) مکانیک (Licensed Mechanic) راننده کامیون بین المللی (Canada/USA class AZ international truck driver)
مدیر خرید (Purchasing Manager) جوشکار (Welder) اپراتور بتن، خاک رس و سنگ (concrete, clay stone forming operator)
جوشکاری با برق MIG (MIG Welder) اپراتور آسیاب (Mill Operator) اپراتور ماشین های سنگین (heavy equipment operator)
ماشین کار CNC (CNC Machinist) نقاش ساختمانی (Painter) راننده کامیون و وسایل حمل و نقل (transport truck driver)
راننده کامیون (Truck Driver) پیراپزشک (Pharmacy care paramedic) کارگر ساخت و ساز (Construction trade helper and labourer)
نقاش هواپیما (paint supervisor) مکانیک هواپیما (Aircraft mechanic) همکار دادرسی عمرانی/املاک (ESTATE/CIVIL LITIGATION ASSOCIATE)
سرپرست تولید (production supervisor) خریدار فنی (technical buyer) مهندسی ساخت هواپیما (structures supervisor)
منشی بخش فنی (technical records clerk) مهندس تعمیر و نگهداری هواپیما (AME) مدیر تدارکات (manager, logistics and administration)
راننده تحویل AZ (AZ delivery driver) آسیاب صنعتی (industrial millwright) کارآموزمهندس عمران (graduate engineering trainee (civil))
آجرچین (bricklayer) کمک مکانیک و جوشکار (fitter welder) کارآموز مهندسی الکترونیک (graduate engineering trainee (electrical))
ماشین کار (machinist) پروفسور هوانوردی کارآموز مهندسی مکانیک (graduate engineering trainee (mechanical))
مرجع صدور گواهینامه هواپیما ACA تنظیم کننده تجهیزات و ماشین آلات کارآموز مهندسی متالورژی (graduate engineering trainee (metallurgical))
کارآموز ماشین کاری، جوشکاری، کمک جوشکاری مدیر ارشد تضمین کیفیت (senior QA lead) تحلیلگر برنامه یادگیری و توسعه (learning and development analyst)
تکنسین هواپیمایی (aviation technologist) مسئول خرید قطعات هواپیما (purchasing agent) تحلیلگر برنامه صنعتی (industrial planning analyst)

قبل از معرفی اینکه چه کشورهایی برای کار در خارج مناسب هستند، بهتر است یک ارزیابی درخصوص نرخ بیکاری کشورها داشته باشیم. طبق آخرین اطلاعات در سال ۲۰۲۱، مهم‌ترین کشورهای جهان که دارای نرخ‌ بیکاری قابل توجهی بوده‌اند شامل موارد زیر است:

نام کشور نرخ بیکاری
ایالات متحده ۵٫۵
فنلاند ۶٫۹
آلمان ۵٫۷
فرانسه ۱٫۸
کانادا ۸٫۲
روسیه ۴٫۹
ترکیه ۹٫۱
دانمارک ۴

بررسی درآمد مشاغل برای کار در خارج

در این بخش، به بررسی چند عامل در خصوص درآمد مشاغل برای کار در خارج می‌پردازیم:

میزان درآمد متوسط کشورها

به طور متوسط میزان درآمد کشورهای مختلف با دلار آمریکا به شرح زیر است:

کشور متوسط درآمد به دلار در ماه
کانادا ۲۸۱۲
آمریکا ۳۵۵۶
استرالیا ۳۵۷۳
نیوزلند ۲۸۳۵
آلمان ۲۹۳۵
انگلیس ۲۷۰۳
ترکیه ۴۲۲۲
سنگاپور ۳۸۲۴
بلژیک ۲۴۲۳
اتریش ۳۵۷۳
سوئد ۲۹۴۵
نروژ ۳۴۰۰
هلند ۲۹۸۷
قبرس ۱۳۹۹
اسلونی ۱۳۲۰
امارات متحده عربی ۲۷۹۹
جمهوری چک ۱۲۳۰
چین ۱۰۴۴
فرانسه ۲۶۷۹
فنلاند ۲۸۰۴
ژاپن ۲۸۲۳

 

بهترین کشورها برای پیدا کردن کار برای ایرانیان (به‌همراه رشته‌های مورد نیاز)

کانادا

کانادا یکی از اصلی‌ترین مقصدهای مهاجرت در جهان است که در سال گذشته به دلیل بحران‌های ناشی از کرونا با مشکلات متعدد اقتصادی مواجه شد. دولت این کشور راه‌حل اصلی برون رفت از این شرایط و احیای اقتصادی پساکرونا را از طریق افزایش حجم مهاجران و تسهیل روش‌های مهاجرتی می‌داند. کشور کانادا به دلیل هرم جمعیتی پیر خود به طور کلی با کمبود نیروی کار ماهر و متخصص در بسیاری از حوزه‌ها روبه‌رو بود که به دلیل کرونا این وضعیت تشدید شد، در نتیجه در برنامه مهاجرتی مربوط به سال 2021-2023 اعلام شد که قرار است در طی سال‌های آینده، هر ساله 400 هزار مهاجر جدید اقامت دائم کانادا را دریافت کرده و در این کشور ساکن شوند. این برنامه که اصل آن بر محور روش‌های مهاجرت کاری همچون اکسپرس اینتری، PNP استانی و پایلوت آتلانتیک است، هدفش جذب حداکثری نیروی کار متخصص از سراسر جهان بوده تا از این طریق بر مشکلات متعدد اقتصادی در این کشور غلبه کنند.

استرالیا

استرالیا یکی دیگر از مقاصد محبوب مهاجرتی در جهان است که انواع مختلفی از ویزای کاری را به علاقه‌مندان مهاجرت به این کشور ارائه می‌دهد. برخی از ویزاهای کاری استرالیا همراه با اقامت دائم بوده، اما برخی دیگر از آن‌ها به صورت موقت به متقاضیان اجازه می‌دهد تا در این کشور مشغول به کار شوند. طبق جدیدترین برنامه مهاجرتی استرالیا، مدیران و سرمایه‌گذاران در سال 2021 شانس بسیار زیادی برای مهاجرت به این کشور خواهند داشت، در واقع سابکلس 188 که مربوط به ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا می‌شود، رشدی 96 درصدی را در برنامه جدید مهاجرتی این کشور تجربه می‌کند.

کشور استرالیا یکی از بهترین کشورها در زمینه درآمد، رفاه، بیمه درمانی و استانداردهای زندگی است. مهاجرت کاری به این کشور می‌تواند از روش‌های مختلفی صورت بگیرد، اما به طور کلی در صورتی که شغل شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد، شانس خوبی برای اخذ اقامت دائم آن خواهید داشت.

امارات متحده عربی

کشور امارات در سال‌های اخیر به لحاظ اقتصادی رشد زیادی داشته و در حال حاضر یکی از کشورهای توسعه یافته در خاورمیانه به شمار می‌آید. امارات محل قرارگیری شرکت‌های بزرگ بین‌المللی بوده و پیدا کردن کار در آن نیز به دلیل بخش گسترده خدماتی، چندان سخت نیست. به عبارت دیگر این کشور برای مهاجرت کاری و سرمایه‌گذاری، مقصد مطلوبی در سال 2021 به نظر می‌رسد. در حال حاضر حدود 11% از ساکنین این کشور خارجی بوده که اغلب آن‌ها به استخدام شرکت‌های بزرگ اماراتی درآمده و همراه با خانواده خود در آن ساکن شده‌اند. عدم نیاز به پرداخت مالیات بر درآمد از مهم‌ترین دلایلی است که مهاجرت به امارات را در سال‌های اخیر این چنین محبوب ساخته است.

آلمان

کشور آلمان همواره از اصلی‌‌ترین مقصدهای مهاجرت کاری محسوب می‌شود که متقاضیان زیادی را در طیف وسیعی از تخصص‌های شغلی به خود جذب می‌کند. مهاجرت کاری به آلمان می‌تواند از طریق ویزای جستجوی کار یا ویزای کاری این کشور باشد. ویزای جستجوی کار آلمان در میان مهاجران محبوبیت زیادی دارد زیرا به آن‌ها اجازه می‌دهد تا به مدت 6 ماه در این کشور به دنبال شغل مورد نظر خود گشته و در صورت عقد قرارداد، ویزای خود را به ویزای موقت کاری تبدیل کنند. دانش زبان آلمانی و داشتن سابقه شغلی در رشته‌های مورد نیاز این کشور (همچون رشته‌های فنی و مهندسی) از مهم‌ترین فاکتورهایی هستند که در یافتن شغل مناسب به شما کمک می‌کنند.

نیوزلند

همسایه استرالیا در آب‌های اقیانوس آرام، یکی دیگر از بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت کاری است. نیوزلند نیز همچون استرالیا سالیانه لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را منتشر ساخته و افرادی که در این حوزه‌ها دارای تحصیلات و سابقه کار مناسب باشند، واجد شرایط دریافت ویزای کاری این کشور می‌داند. نیوزلند یکی از بهترین کشورها از نظر استانداردهای زندگی، آزادی‌های مدنی، ثبات اقتصادی و سیستم آموزشی است، به همین دلیل مهاجرت کاری به این کشور می‌تواند سرآغاز اخذ اقامت دائم آن و زندگی در یکی از توسعه‌یافته‌ترین کشورهای جهان با طبیعتی خارق‌العاده باشد.

دیگر مقاصد برتر:

  • ژاپن
  • ایالات متحده آمریکا
  • نروژ
  • جمهوری چک
  • سنگاپور
  • اتریش
  • سوئد
  • هلند
  • و…

عوامل موثر بر میزان حقوق افراد

از عمده عوامل تاثیرگذار بر میزان حقوق افراد وابسته به میزان مدرک تحصیلی، میزان تجربه، سطح مهارت‌ها، کشور مورد نظر برای کار، شغل، اختلافات صنعت، شکاف دستمزد منطقه‌ای، اندازه شرکت و دولتی یا خصوصی بودن شغل و همچنین شرکت‌های که در آن مشغول به کار می‌شوید، است.

بهترین موقعیت کار در خارج برای من کدام است؟

باتوجه به آنچه که تاکنون گفتیم بهترین شغل برای شما کاری است که:

  • نرخ بیکاری آن کشور کم باشد
  • مدرک تحصیلی شما عالی‌تر باشد درست است که کار در خارج با مدرک فنی حرفه ای، دیپلم و فوق دیپلم هم وجود دارد اما هرچه رشته تحصیلی و مدرک شما بالاتر باشد موقعیت‌های بهتری نصیبتان می‌شود
  • مهارت و تسلط بسیاری در شغل انتخابی خود داشته باشید
  • بهترین موقعیت سنی را داشته باشید
  • توانایی و مهارت صحبت کردن در کشور مقصد را داشته باشید

در این مقاله سعی کردیم تا در این نوشته یک راهنمای کامل پیدا کردن کار در خارج از کشور را خدمت شما عزیزان ارائه دهیم. اگر نیاز به مشاوره کار در خارج از کشور داشتید، می‌توانید از طریق ارتباط با مشاورین برجسته و توانمند ویزاتیک در این زمینه، به پرسش سوالات خود برسید.

 

1 دیدگاه

  • با سلام ٬ ایا شما کشور یونان برای مهاجرت کاری توصیه میکنید ؟
    من تکنسین دندانساز هستم.. و چندین سال در این حوزه فعالیت دارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *