مهاجرت به آلمان


آلمان، انتخاب اول ایرانیان برای مهاجرت به اروپاست. این را ما نمی‌گوییم؛ آمار و ارقام می‌گوید.1 طبق آخرین آمار؛ حدود 319هزار ایرانی در آلمان زندگی می‌کنند.2 این کشور کمبود نیروی کار دارد و اوایل ماه ژولای 2022، نانسی فِیزِر (Nancy Faeser)، وزیر کشور آلمان، گفت: با توجه به نیاز شدید این کشور به نیروی مهاجر، شرایط مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت این کشور آسان‌تر خواهد شد.

 

راه‌های مهاجرت به آلمان کدامند؟

روش‌های مهاجرت به آلمان متنوع هستند. از تصمیم برای تحصیل در این کشور گرفته تا راه‌اندازی یک کسب‌وکار؛ با هر هدفی که بخواهید به آلمان مهاجرت کنید، روش مناسبی برای شما وجود دارد! در ادامه، با متداول‌ترین و مهم‌ترین راه‌های مهاجرت به آلمان آشنا می‌شوید.

 

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل

مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل، در سال های گذشته مورد توجه بسیاری از دانشجویان متقاضی قرار گرفته. از مجموعه دلایل این اتفاق، می توان به سطح علمی بالای دانشگاه های آلمان، نظام تحصیلی رایگان و امکان تحصیل به دو زبان آلمانی انگلیسی اشاره کرد. البته باید توجه داشته باشید که تحصیل، به تنهایی نمی تواند راه اخذ ویزا را برای شما هموار گرداند و برای این کار، افراد باید بلافاصله پس از اتمام تحصیل، در آلمان استخدام شوند. با این کار، به نوعی ویزای تحصیلی خود را به نوع کاری تغییر داده اند. در صورتی که دانشجویان پس از اتمام درس خود، نتوانند در مدت 18 ماه شغلی متناسب با رشته تحصیلی خود پیدا کنند، باید آلمان را ترک کنند.

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

راحت ترین راه قانونی برای مهاجرت به آلمان، ازدواج با شهروندی آلمانی و یا فردی است که اقامت آلمان را داشته باشد. البته با توجه به موارد سو استفاده بسیار از این روش، امروزه قوانین سخت‌گیرانه ای برای این کار وضع شده است. بنابراین فقط متقاضیانی می توانند برای مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج اقدام نمایند که ثابت کنند قصدشان واقعی می باشد. اگر شخصی درخواست ازدواج با اتباع و یا افراد مقیم آلمان را داشته باشد، باید مدارکی از جمله عکس های خانوادگی، سند ازدواج، گواهی تجرد و گواهی عدم سوء پیشینه خود را به سفارت کشور آلمان، ارائه دهد.

 

 

مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

از روش های دیگر برای مهاجرت به آلمان، می توان پناهندگی در این کشور را نام برد. طبق قوانین کنوانسیون ژنو، اشخاصی که در کشور خود احساس خطر یا ناامنی می کنند، می توانند از حمایت و کمک کشور های عضو این کنوانسیون، بهره ببرند. امروزه با توجه به گسترده تر شدن امر پناهندگی در سرتاسر دنیا به خصوص در کشور آلمان، امکان این که درخواست پناهندگی افراد پذیرفته نشود، زیاد است. چرا که با توجه به خطرات این کار، دولت این کشور، موارد پناهندگی را با دقت بسیار بیشتری بررسی می کنند و پناهندگی به هر دلیلی، مورد قبول آنها نیست. قابل توجه متقاضیان گرامی، با توجه به بالا بودن خطرات این روش، موسسه مهاجرتی مهر آفرین هیچ خدماتی به منظور اخذ پناهندگی در کشور های دیگر، ارائه نمی دهد.

اقامت آلمان از طریق تحصیل

تحصیل در آلمان یکی از روش های مهاجرت به این کشور می باشد که توجه متقاضیان و دانشجویان زیادی را جلب کرده است. تحصیل در کشور آلمان رایگان است و هزینه چندانی ندارد و فقط باید سالانه حدود 300 یورو به دانشگاه پرداخت کرد. شما می توانید با ارائه مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی تان در ایران، و ارائه مدرک زبان آلمانی خود در سطح B1 یا A2 در کالج آلمان شرکت نمایید. دوره های کالج در آلمان حدود 9 ماه است و پس از تمام شدن آن می توانید وارد مقطع کارشناسی شوید. همچنین اگر معدل و نمراتی را که کسب کرده اید بالا باشد و در کنکور سراسری کشور ایران قبول شده باشید و حداقل 20 واحد دانشگاهی را گذرانده باشید، می توانید در این دوره ها شرکت نکنید و مستقیما وارد مقطع کارشناسی شوید.

دوره های کارشناسی در کشور آلمان حدود 3 تا 4 سال و کارشناسی ارشد نزدیک 1 تا 2 سال است. در دوره کارشناسی ارشد، دانشگاه های آلمان دروس را هم به زبان آلمانی و هم به زبان انگلیسی تدریس می کنند که شما با داشتن مدرک آیلتس 6.5 یا مدرک زبان آلمانی A1 یا A2، مقطع کارشناسی ارشد را به اتمام برسانید. تحصیل در مقطع دکترا نیز با تایید استاد راهنما انجام می گیرد. استاد راهنما بر اساس رزومه تحصیلی، شما را تایید یا رد می کند. در صورت پذیرش توسط استاد، نه تنها می توانید در مقطع دکترا تحصیل کنید بلکه می توانید به عنوان یک شغل به آن نگاه کنید و هزینه های زندگی تان را تامین نمایید.

مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری

از دیگر راه های مهاجرت به آلمان و دریافت اقامت، سرمایه گذاری در این کشور می باشد. همان طور که گفتیم آلمان یکی از قدرتمند ترین موقعیت های اقتصادی را دارد که نظر سرمایه گذاران زیادی را به خود جلب کرده است. سرمایه گذاری در آلمان انواع مختلفی دارد مثل خرید سهام، خرید ملک، تاسیس شرکت، تاسیس نمایندگی، تاسیس شرکت مسئولیت محدود و… که در حال حاضر بهترین راه سرمایه گذاری در این کشور از طریق ثبت شرکت می باشد.

برای ثبت شرکت در کشور آلمان شما حداقل به 25000 یورو سرمایه لازم دارید. هزینه های راه اندازی شرکت در آلمان بستگی به نوع شرکت دارد به عنوان مثال تاسیس شرکت با مسئولیت محدود حداقل به 14000هزار یورو سرمایه نیاز دارد و یا راه اندازی یک شعبه از نمایندگی حداقل به 14800 یورو سرمایه نیاز خواهد داشت. این نکته را در نظر داشته باشید که از طریق خرید ملک در آلمان نمی توانید اقامت این کشور را اخذ نمایید.

مهاجرت به آلمان از طریق تولد

یکی دیگر از راه های مهاجرت به آلمان از طریق تولد و یا سیستم خون می باشد که قوانین مختص به خودش را دارد. مهاجرت از طریق تولد بدین صورت است که فرزند، اقامت و تابعیت پدر و مادرش را اخذ می نماید که طبق قوانین آلمان تولد کودک باید به صورت یکی از موارد زیر باشد:

قوانین آلمان برای تولد کودک

  • کودک متولد شده در کشور آلمان، دارای مادری آلمانی است.
  • کودک متولد شده از پدر و مادری آلمانی است.
  • کودک متولد شده در خارج از کشور آلمان، دارای پدری آلمانی و مادری خارجی است.
  • کودک متولد شده در کشور آلمان، پدر و مادری ندارد.
  • هزینه های مهاجرت آلمان را بشناسیم

هزینه مهاجرت به آلمان

همان طور که گفتیم، از 6 روش می توان به کشور آلمان مهاجرت کرد. هزینه مهاجرت به این کشور در هر روش مهاجرتی، عدد متفاوتی است که ما در این بخش به بررسی هر یک از این هزینه ها می پردازیم.

هزینه مهاجرت کاری به آلمان

آلمان کشوری است که هر ساله با کمبود نیروی کار مواجه می شود و همین امر موجب شده که هر ساله متقاضیان متخصص و ماهر را برای کار در این کشور بپذیرد. متقاضیان برای جستجو کار در آلمان به مدت 6 ماه حداقل باید هزینه ای معادل 5118 یورو را دارا باشند و به سفارت آلمان آن را اثبات نمایند. به طور کلی هزینه های ویزا برای کار در آلمان مبلغ قابل توجهی نیست؛ اما هزینه های زندگی در آلمان برای یک نفر نزدیک به 770 یورو می باشد.

هزینه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به آلمان

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری آن هم به کشوری مثل آلمان، سرمایه زیادی می خواهد. به عنوان مثال حداقل سرمایه برای مهاجرت به آلمان از طریق ثبت شرکت حداقل 3 تا 4 هزار یورو می باشد. همچنین متقاضی باید 35 هزار یورو سرمایه اولیه برای ثبت شرکت دارا باشد. به طور کلی، می توان گفت مهاجرت و اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری، یکی از پر هزینه ترین روش های مهاجرت محسوب می شود.

هزینه مهاجرت تحصیلی به آلمان

متقاضیانی که قصد تحصیل در دانشگاه های آلمان را دارند باید بدانند که علاوه بر هزینه های زندگی باید به سفارت این کشور اثبات نمایند که تمکن مالی لازم را برای زندگی در این کشور دارا هستند. تمکن مالی برای ویزا تحصیلی یا دانشجویی حداقل 10236 یورو می باشد. همان طور که گفتیم، تحصیل در آلمان رایگان است؛ اما متقاضیانی که در مدارس بین المللی برلین، بریتانیایی و مدرسه دو زبانه برلین مشغول به تحصیل هستند باید شهریه ای بالغ بر 10000 تا 14500 یورو را پرداخت نمایند. همچنین هزینه ویزا دانشجویی برای متقاضیان حداقل 75 یورو می باشد.

هزینه مهاجرت به آلمان از طریق پناهندگی

همان طور که می دانید، پناهندگی به کشور آلمان از خطرناک ترین روش های مهاجرت است. ممکن است این روش هزینه های مادی زیادی را برای متقاضیان نداشته باشد؛ اما هزینه های معنوی زیادی را به همراه دارد که شاید جبران ناپذیر باشد. این هزینه های روحی به علت شرایط سخت پناهجویان در پناهگاه های آلمان می باشد. توجه داشته باشید که موسسه مهر آفرین هیچ خدماتی را در این زمینه ارائه نمی دهد.

هزینه مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

مهاجرت از طریق ازدواج هزینه های زیادی را در پی دارد؛ چرا که فرد باید علاوه بر هزینه های خود، هزینه های همسرش را نیز پرداخت نماید. همچنین وی باید به سفارت آلمان اثبات کند که تمکن مالی را برای تامین زندگی مشترک داراست.

هزینه مهاجرت به آلمان از راه تولد

مهاجرت از طریق تولد فقط در صورتی موجب اخذ اقامت و تابعیت می شود که یکی از والدین کودک تبعه آلمان باشد. همچنین این روش هزینه چندانی را برای خانواده کودک ندارد و به عنوان یکی از روش های کم هزینه برای اخذ اقامت آلمان در نظر گرفته می شود.

به طور کلی، هزینه اخذ ویزا برای متقاضیان به شرح زیر است:

  • هزینه اخذ ویزا شنگن کوتاه مدت (کمتر از 90 روز): 60 یورو
  • هزینه ویزا بلند مدت (بیشتر از 90 روز): 99 یورو
  • هزینه ویزا برای کودکان 7 تا 12 سال: 35 یورو
  • هزینه ویزا حمل و نقل هوایی: 60 یورو

اخذ تابعیت آلمان

هدف مهاجرتی برخی از متقاضیان در مهاجرت به آلمان، اخذ تابعیت این کشور است. متقاضیان با اخذ تابعیت کشور آلمان به صورت قانونی شهروند این کشور به حساب می آیند و از تمامی حقوق شهر وندی بهره مند می شوند و پاسپورت کشور آلمان را دریافت می کنند. پاسپورت آلمان، در سراسر جهان از ارزش بالایی برخوردار است و متقاضیان با داشتن آن می توانند به کشور های عضو اتحادیه اروپا مهاجرت نمایند.

متقاضیان برای اخذ تابعیت آلمان، در ابتدا باید واجد شرایط اخذ اقامت دائم این کشور باشند. پس از دریافت اقامت آلمان، متقاضیان باید مدت زمان مشخصی را در این کشور حضور داشته باشند تا بتوانند تابعیت آن را اخذ نمایند. به عنوان مثال متقاضیانی که همسر آلمانی دارند می توانند پس از 3 سال زندگی در این کشور درخواست تابعیت بدهند. متقاضیانی هم که مشغول به کار در کشور آلمان هستند، باید پس از 5 سال کار مداوم و پرداخت مالیات در این کشور درخواست تابعیت بدهند.

مهاجرت خانوادگی به آلمان

قطعا بسیاری از متقاضیان متاهل مهاجرت به آلمان به فکر مهاجرت خانواده خود به این کشور می باشند. مهاجرت خانوادگی به آلمان از طریق کار، سرمایه گذاری و پناهندگی امکان پذیر می باشد.

روش های دیگر مهاجرت مانند تولد فرزند و یا ازدواج تنها برای متقاضیانی مناسب است که مجرد هستند و قصد مهاجرت و اقامت آلمان را دارا هستند. مهاجرت خانوادگی به المان از طریق پناهندگی یکی از خطرناک ترین روش های ممکن می باشد و به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود؛ اما مهاجرت کاری از طریق جستجو کار در آلمان و دریافت پیشنهاد کاری راحت ترین روشی می باشد که متقاضیان می توانند از این طریق خانواده خود را نیز به این کشور بیاورند.

مهاجرت تحصیلی به آلمان نیز برای دانشجویان متاهل بدین صورت است که متقاضی می تواند برای همسر خود ویزا همراه اخذ نماید. برای اخذ ویزا همراه، ویزا کاری و ویزا سرمایه گذاری کافی است متقاضیان با بهترین موسسه مهاجرت به آلمان از طریق شماره های موجود در سایت تماس بگیرند.

شما می توانید در رابطه با مهاجرت، اقامت دائم و اخذ تابعیت با مشاورین این موسسه در تماس باشید و از خدمات آن بهره ببرید. علاوه بر این اگر قصد مهاجرت به المان را دارید می توانید با هماهنگی های لازم با موسسه مهر آفرین، وکیل مجرب و خُبره ای را برای انجام کار های حقوقی خود قرار دهید. این موسسه می تواند بهترین روش اقامت و مهاجرت به آلمان را با توجه به شرایطی که دارا هستید، به شما معرفی نمایند و با پیگیری های لازم و اخذ ویزا، شرایط مهاجرت را فراهم سازد.

 

مزایا و معایب مهاجرت به آلمان

همانطور که گفتیم، آلمان، یکی از کشور های پیشرفته و مدرن است که متقاضیان زیادی برای مهاجرت داراست.

مزیت های مهاجرت به آلمان عبارت است از:

آلمان نسبت به سایر کشور های اروپایی حمل و نقل عمومی پیشرفته تری دارد. به همین خاطر شما به راحتی برای دسترسی به هر کشور و شهر های کوچک و بزرگ می توانید از اتوبوس ها و دیگر وسایل حمل و نقل عمومی استفاده نمایید.

از دیگر مزیت های این کشور می توان به استفاده آسان از اینترنت پر سرعت اشاره کرد. علاوه بر این، هزینه استفاده از اینترنت همراه و خدماتی از این دسته بسیار پایین می باشد.

معمولا کشور آلمان هزینه های مقرون به صرفه تری برای اقامت خانواده ها داراست. به همین خاطر، افراد می توانند در مکان ایده آل شان زندگی نمایند.

یکی دیگر از مزیت های زندگی در آلمان، وجود فرصت های شغلی مناسب می باشد. آلمان کشوری است که میانگین سنی بالایی دارد و همین امر نیز موجب شده است که ظرفیت خالی برای انواع مشاغل در این کشور وجود داشته باشد. علاوه بر این، آلمان کشوری است که سالانه با کمبود نیروی کار مواجه می شود.

از دیگر مزیت های تحصیل و اقامت در آلمان می توان به وجود دانشگاه ها و مدارس پیشرفته با کیفیت آموزشی بالا اشاره کرد.

مهاجرت به کشور های پیشرفته و مدرن و دوری از خانواده، مزایا و معایب منحصر به خود را داراست. آلمان نیز کشور مناسبی برای مهاجرت و اقامت می باشد که دارای مزایا و معایب منحصر به خود است.

مزایای زندگی در آلمان عبارت است از:

  • کشوری پیشرفته از لحاظ اقتصادی و صنعتی
  • دارای تفریحات هیجان انگیز
  • آموزش زبان آلمانی و فرهنگ این کشور
  • خدمات بیمه درمانی
  • وجود داشتن تعامل میان کار کردن و زندگی
  • وجود موقعیت های سرمایه گذاری مناسب
  • درآمد بالا در آلمان
  • وجود فرصت های شغلی مناسب برای دانشجویان

علاوه بر تمامی مزیت های گفته شده، کشور آلمان معایبی را نیز داراست که این معایب عبارت است از:

  •  در برخی از شهر های آلمان میزان جرم و جنایت در آن بالاست
  • دارای تنوع غذایی پایین برای گیاهخواران
  • رک بودن بیش از حد آلمانی ها
  • تعطیل بودن یکشنبه ها که فقط جایگاه های سوخت در آن روز باز هستند
  • تسلط پایین مردم به زبان انگلیسی
  • میزان مالیات در این کشور کمی بالاست

با وجود تمامی این معایب باز هم مزیت های زندگی در آلمان بسیار زیاد است. این کشور مقصد مناسبی برای افرادی است که قصد دارند در کشوری پیشرفته با امنیت شغلی بالا زندگی کنند.

بهترین شهر های آلمان برای زندگی !

به طور کلی، آلمان برای مهاجرت و اقامت شهر مطلوبی است؛ چرا که شرایط و کیفیت زندگی در آنجا بسیار مناسب است. برای بسیاری از متقاضیان مهاجرت این سوال به وجود می آید که کدام شهر آلمان برای زندگی مناسب تر است؟ برای پاسخ به این سوال باید بگوییم، برلین و مونیخ شهر های فوق العاده ای برای زندگی و کار هستند؛ اما هزینه های زندگی در این دو شهر کمی بالاست. البته شهر های دیگری نیز در آلمان وجود دارد که برای زندگی و کار مناسب می باشد. در ادامه به بهترین شهر های آلمان برای زندگی اشاره می کنیم.

شهر برلین ‎Berlin

شهر برلین یکی از مدرن ترین شهر های آلمان به حساب می آید که پس از جنگ جهانی دوم و آسیب های جدی که به خود دید، به سرعت پیشرفت کرد و به یکی از شهر های محبوب آلمان تبدیل شد. طبیعت بکر و چشم انداز های بی نظیری که در این شهر وجود دارد، موجب افزایش مهاجرین در شهر برلین شده است. شما در این شهر رودخانه ها، پارک های سرپوشیده از چمن، جنگل ها و دریاچه های منحصر به فردی را خواهید دید. برلین یکی از شهر های لوکس با هزینه های بالا می باشد. اجاره خانه در این شهر نزدیک به 1500 یورو در ماه و خرید یک خانه سه خوابه در مرکز شهر متری 4900 یورو می باشد.

شهر دوسلدورف Düsseldorf

متقاضیان مهاجرت به آلمان برای داشتن یک زندگی مناسب می توانند شهر دوسلدورف را انتخاب کنند. این شهر سالانه گردشگران زیادی را به خود میبیند. شهر دوسلدورف از لحاظ کیفیت زندگی و زیرساخت های اقتصادی در جهان رتبه 6 را به خود اختصاص داده است. این شهر جاذبه های گردشگری زیادی را نیز در خود جای داه مثل موزه ها، بازار ها، کلیسا ها و… که بسیار زیبا و دیدنی هستند. توجه داشته باشید که هزینه زندگی در این شهر نسبت به برلین بالاتر می باشد؛ چرا که شرکت های بزرگ، بانک ها، شرکت های رسانه ای و…. زیادی را در خود جای داده است.

شهر هامبورگ Hamburg

دومین شهر بزرگی که در آلمان واقع شده است، شهر هامبورگ می باشد. این شهر یکی از مناسب ترین شهر ها برای زندگی می باشد. کیفیت زندگی ساکنان این شهر بسیار بالاست و فرصت های شغلی بسیاری را در خود جای داده است. محیط بیرونی این شهر با رودخانه ها و کانال هایی که از بین خیابان ها عبور می کند، فضایی منحصر به فرد زیبایی را ایجاد کرده است. وجود 2000 پل، خانه های قدیمی، بناهایی مدرن و…موجب تنوع معماری بسیار زیادی در این شهر شده است. خرید خانه در این شهر ارزان تر از اجاره آن می باشد.

شهر مونیخ Munich

متقاضیان مهاجرت به آلمان برای داشتن یک زندگی مناسب می توانند شهر دوسلدورف را انتخاب کنند. این شهر سالانه گردشگران زیادی را به خود میبیند. شهر دوسلدورف از لحاظ کیفیت زندگی و زیرساخت های اقتصادی در جهان رتبه 6 را به خود اختصاص داده است. این شهر جاذبه های گردشگری زیادی را نیز در خود جای داه مثل موزه ها، بازار ها، کلیسا ها و… که بسیار زیبا و دیدنی هستند. توجه داشته باشید که هزینه زندگی در این شهر نسبت به برلین بالاتر می باشد؛ چرا که شرکت های بزرگ، بانک ها، شرکت های رسانه ای و…. زیادی را در خود جای داده است.

شهر نورنبرگ Nuremberg

یکی دیگر از شهر های مناسب زندگی و کار در آلمان، شهر نورنبرگ است. این شهر از لحاظ اجاره و خرید ملک هزینه های بسیار پایین تری را داراست. علاوه بر این، جاذبه های گردشگری زیادی را در خود جای داده است. متقاضیانی که به غذا های آلمانی علاقه زیادی دارند، می توانند این شهر را برای مهاجرت انتخاب نمایند. هزینه های زندگی در نورنبرگ از سایر شهر های آلمان ارزان تر است و به راحتی می توان در این شهر خانه 3 خوابه در مرکز شهر را با 1000 یورو اجاره 7 پیدا کرد.

شهر اشتوتگارت Stuttgart

یکی از شهر های صنعتی در آلمان، شهر اشتوتگارت می باشد. این شهر نقش مهمی در صنعت خودرو سازی دارد. اگر به دنبال شهری هستید که در میان تپه ها و چشم انداز های بکر قرار گرفته است، می توانید شهر اشتوتگارت را انتخاب نمایید. این شهر علاوه بر فروشگاه های متنوع و با کیفیتی که داراست، بازار ها، تاتر ها و بناهای تاریخی جذابی را در خود جای داده است. کارخانه معروف و محبوب فراری در این شهر واقع شده که متقاضیان پس از اخذ تابعیت آلمان و یا اقامت دائم المان می توانند خودرو با کیفیتی را از این شرکت خریداری نمایند.

شهر فرانکفورت Frankfurt

یکی دیگر از شهر های مدرن و زیبای آلمان که برای اقامت و زندگی بسیار مناسب می باشد، شهر فرانکفورت است. این شهر به عنوان اصلی ترین پایتخت مالی در آلمان می باشد. در سراسر این شهر می توانید رستوران ها و کافه های متنوعی را تماشا نمایید. فرانکفورت شهر نسبتا شلوغی در المان است که بیش از 600 هزار مهاجرت را در خود جای داده است. هزینه های زندگی در این شهر نیز کمی بالاست؛ اما برای اقامت و کار بسیار مناسب می باشد.

شرایط مهاجرت زیر 18 سال به آلمان

شاید شما هم یکی از متقاضیان زیر 18 سال باشید که قصد مهاجرت به آلمان را دارد. شرایط مهاجرت متقاضیان زیر 18 سال به آلمان بدین صورت است که برای تحصیل در آلمان دانش آموز باید از 6 تا 18 سالگی اش  را در مدارس آلمان تحصیل نماید. پس از آن می تواند به دانشگاه های این کشور وارد شود. دانش آموزان برای اخذ ویزا زیر 18 سال باید مدارک زیر را به سفارت ارائه دهند:

  • ارائه نامه پذیرش از مدارس آلمان
  • ارائه فرم درخواست ویزا زیر 18 سال
  • ارائه انگیزه نامه تحصیلی
  • ارائه پاسپورت
  • ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  • ارائه نامه تمکن مالی
  • ارائه بیمه درمانی و سلامت افراد زیر 18 سال

راحت ترین راه مهاجرت به آلمان

شاید برای شما هم جای سوال باشد که راحت ترین و کم هزینه ترین راه مهاجرت به آلمان چه راهی است؟ سریع ترین راه مهاجرت به آلمان و اخذ ویزا این کشور چه راهی است؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که راحت ترین راه مهاجرت به آلمان تنها به شرایطی که متقاضی داراست بستگی دارد. به عنوان مثال اگر شما دانشجو باشید و دارای مدرک زبان آلمانی و نمرات مناسب باشید، بسیار راحت تر می توانید به این کشور مهاجرت کنید. در مقابل افرادی هم هستند که شرایط مالی مناسبی دارند که برای آنها نیز راحت ترین راه اقامت در آلمان از طریق سرمایه گذاری در این کشور است. به همین خاطر بهتر است که با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید و با رزرو وقت مشاوره، شرایط خود را برای کارشناسان ما بیان کنید. آنها با بررسی شرایط شما، بهترین راه مهاجرت آلمان را به شما اعلام می کنند.

سریع ترین راه مهاجرت به آلمان نیز از طریق سرمایه گذاری، تحصیلی، کاری و ازدواج امکان پذیر است. متقاضیانی که دارای تخصص بالایی در کارشان هستند و می توانند از طریق ویزا جستجو کار به این کشور مهاجرت کنند. اقامت در آلمان از طریق تخصص بدین صورت است که شما با اخذ ویزا جستجو کار به مدت 6 ماه فرصت دارید که در آلمان کار مناسبی را پیدا کنید. در صورتی که موفق به پیدا کردن کار نشدید باید به کشور خود بازگردید.

تمکن مالی موردنیاز برای مهاجرت به آلمان
ویزای تحصیلی 10,332 یورو در سال
ویزای جستجوی کار (Job Seeker) 720 یورو در ماه
ویزای کاری 10,000 یورو
ویزای سرمایه‌گذاری 20,000 یورو

2 دیدگاه

  • سلام من 32 ساله هستم مامایی خوندم و شاغلم میشه راهنمایی کنید برای کدوم کشور میتونم اقدام کنم؟

    • کشورهای زیادی شرایط فراهم هستش،کشورهای حاشیه خلیج فارس،لروپا ، کانادا،بستگی به شرایط و خواست شما داره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *