مهاجرت به انگلستان


کشور انگلیس برای مهاجرت

کشور انگلستان عضوی از پادشاهی متحد بریتانیای کبیر می باشد، که از 4 کشور تشکیل شده است و انگلستان در نیمه جنوبی جزیره بریتانیای کبیر واقع شده است. انگلستان در میان محبوب ترین کشورهای اروپایی برای مهاجرت قرار دارد و جزء معدود کشورهای انگلیسی زبان در اروپا می باشد. در بین ایرانیان نیز مهاجرت به انگلستان متقاضیان فراوانی دارد. برای مهاجرت به این کشور روش های مختلفی وجود دارد که همه آن ها می توان در 6 دسته بندی کلی قرار داد، که در ادامه این نوشتار به تفصیل بررسی خواهند شد. شاید سوال بسیاری از شما این باشد که راحت ترین و بهترین مسیر برای رفتن به انگلیس کدام است؟ مسلماً به این سوال نمی توان پاسخ واحد داد. با توجه به خصوصیات هر فرد ممکن یک یا چند روش اخذ اقامت انگلستان به وی توصیه شود. بنابراین شما برای یافتن بهترین راه مهاجرت به این کشور، باید ابتدا با تمامی روش های موجود و قوانین کشور انگلستان آشنا شوید و سپس با توجه به شرایط شخصی خود بهترین روش را انتخاب نمایید. راه های اقامت انگلیس شامل 6 روش اصلی تحصیل، کاری، سرمایه گذاری، ازدواج، تولد و پناهندگی می باشد. با ادامه این مقاله همراه شوید و هر آنچه را که برای انتخاب بهترین روش مهاجرت نیاز دارید بیاموزید.

مختصر اطلاعات کلیدی انگلستان

  • نام رسمی: انگلستان England
  • پایتخت: لندن
  • حکومت: مشروطه سلطنتی
  • واحد پول: پوند  استرلینگ (£)
  • زبان رسمی: انگلیسی
  • مساحت کل کشور: 130 هزار کیلومتر مربع
  • جمعیت: 55 میلیون نفر (آمار  2023 – رتبه 21 در جهان)
  • بزرگ‌ترین شهر (جمعیتی): لندن
  • معروف ترین شهرها: منچستر، اکسفورد، ناتینگهام، گلاسکو، کمبریج
  • شرایط آب و هوایی: عموما سردسیر و بارانی
  • میزان تولید ناخالصی: 3.75 تریلیون دلار در سال اخیر (رتبه 5 جهانی)
  • متوسط سرانه: 48 هزار دلار
  • متوسط هزینه تحصیل برای دانشجو در سال: 11 تا 43 هزار دلار در سال (و تا 83 هزار دلار برابر رشته‌های پزشکی)
  • متوسط هزینه زندگی برای دانشجو در سال: 13 تا 17 هزار دلار در سال
  • تعداد دانشگاه‌های معتبر: 106

روش‌های مهاجرت به انگلستان

  • مهاجرت تحصیلی
  • مهاجرت کاری
  • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری
  • مهاجرت نخبگان، مشاهیر و هنرمندان
  • مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج
  • مهاجرت به انگلستان از طریق تولد
  • پناهندگی

مراقبت های ارائه شده در سراسر انگلستان تحت نظر ارگانی به نام خدمات بهداشت ملی (NHS)ارائه می شوند. NHS مراقبت های پزشکی را از طریق ساختار سه جانبه مراقبت های اولیه، بیمارستان ها و مراقبت های بهداشتی جامعه ارائه می دهد. طبق طبقه بندی اصلی این ساختار، پزشکان عمومی ( پزشک خانواده ) در راس هرم قرار دارند. اقدامات مناسب برای پیشگیری و درمانی تحت نظر این بخش انجام شده و تنها در صورت نیاز، بیماران به بیمارستان و خدمات تخصصی ارجاع داده می شوند. تمام مشاوره با پزشک عمومی تحت NHS رایگان است.

انواع عمده مراقبت های پزشکی اولیه دندانپزشکی و خدمات دارویی و بینایی هستند. اینها تنها خدمات NHS هستند که برای آنها هزینه دریافت می شود، اگرچه افراد زیر 16 سال، بازنشسته یا با درآمد پایین معمولاً معاف هستند. هر کس دیگری باید هزینه هایی را بپردازد که کمتر از هزینه کامل خدمات مربوطه است.

تمام درمان‌های بیمارستانی تحت NHS رایگان است، از جمله مشاوره با پزشکان، پرستاری، داروها و مراقبت‌های ویژه، صرف نظر از نوع مشکل پزشکی و هر چقدر که مدت اقامت در بیمارستان باشد. پزشکان بیمارستان به جای هزینه خدمات، حقوق دریافت می کنند، اما می توانند کار حقوقی را برای NHS با یک مطب خصوصی ترکیب کنند.

جدا از هزینه های ذکر شده در بالا، درمان تحت NHS برای بیمار رایگان است. این سرویس تقریباً به طور کامل از درآمدهای دولت تأمین می شود و کمتر از 5 درصد از درآمد NHS از هزینه ها تأمین می شود. این ترتیب در بین کشورهای صنعتی بی نظیر است. هیچ اتکای قابل توجهی به بیمه پزشکی خصوصی (مثلاً در ایالات متحده) وجود ندارد.

بودجه NHS، مانند سایر خدمات دولتی، با مذاکرات بین خزانه‌داری و بخش‌های مخارج تعیین می‌شود که با بحث‌های بعدی در کابینه اصلاح می‌شود. رقم حاصل بودجه ای برای کل NHS است. تقسیم پول در سراسر بریتانیا تا حدی توسط فرمولی که برای بهبود توزیع جغرافیایی منابع پزشکی طراحی شده است، محدود شده است.

ساختار سیاسی و اجتماعی در انگلستان

سلسله مراتب سیاسی کشور انگلستان پیش از وقوع انقلاب صنعتی نیز مانند بسیاری از کشور های اروپایی دیگر شامل انتقال رتبه یک سیاسی از طریق وراثت، موقعیت های اجتماعی و دسترسی های سیاسی بود. با این حال شرایط پس از انقلاب صنعتی به کل تغییر کرد و در یک گردانه تغییرات دائمی قرار گرفت. چرا که به طور قطع می توان گفت در حال حاضر جایگاه های سیاسی در انگلیس عمدتا بر اساس سطح آموزش به فرد اعطا می شوند.

پس از جنگ جهانی دوم، انگلستان از چندین جهت دستخوش تغییرات بزرگ شد. از جمله تاکید بر آموزش همگانی، اقتصادی مبتنی بر توانایی و اقتصاد داخلی، پذیرفتن مهاجران خارجی، ارج نهاندن بر جایگاه زن و برابری حقوق فارغ از جنسیت. از طرفی بسیاری از تحلیل گران معتقد اند آنچه انگلستان را از انگلستان پیش از جنگ جهانی متمایز کرده، عدم وجود تفاوت طبقاتی در این کشور است.

بخش سیاسی کشور انگلستان تحت نظر دموکراسی پارلمانی و سلطنت مشروطه موروثی اداره می شود. ملکه الیزابت دوم رئیس کشور بوده و نخست وزیر انگلستان رئیس دولت است. تمامی تصمیمات در دولت بریتانیا زیر نظر بخش پادشاهی و دولت های وابسته به انگلستان یعنی اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی صورت می گیرد. قانون گذاری طبق اختیارات دو مجلس پارلمان بریتانیا، مجلس منتخب شده توسط رای مردم و پارلمان های اسکاتلند و ولز صورت می گیرد.

بهترین شهر های انگلیس برای مهاجرت

اگر کشور انگلیس برای مهاجرت انتخاب کرده اید و به دنبال زندگی در بهترین شهر انگلیس هستید، گزینه های زیادی برای شما وجود دارد که برخی از آن ها در برترین شهرهای جهان رتبه بندی شده اند. در ادامه به بررسی چند مورد از بهترین شهر های انگلیس برای مهاجرت و زندگی می پردازیم.

  • مهاجرت به لندن

    اگر به مهاجرت به لندن فکر می کنید، این امر می تواند شروع بزرگترین و بهترین ماجراجویی زندگی شما باشد، اما به شرطی که برای مهاجرت با دقت برنامه ریزی کنید. لندن می تواند مکان مناسبی برای شروع یک زندگی جدید، پیشرفت در حرفه و تجربه یک فرهنگ خاص باشد. فرصتهای زیادی برای امتحان کردن چیزهای مختلف به علاوه مدارس و بیمارستانهای عالی و یک صحنه اجتماعی پر جنب و جوش وجود دارد. با این حال، شرایط اقامت در لندن، پایتخت انگلستان، برای همه مناسب نیست. در زیر به مزایا و معایب مهاجرت به لندن اشاره نموده ایم.

    مزایای زندگی لندن

    چند فرهنگی :
    لندن همیشه افرادی را از سراسر جهان و سایر نقاط بریتانیا جذب کرده است. در نتیجه ، این شهر یکی از متنوع ترین شهرهای قومی روی زمین است.

    دارا بودن مکان های تفریحی بسیار:

    اگر بتوانید از پس هزینه های سرگرمی و تفریحات بر بیایید، مکان های تفریحی بسیاری در لندن وجود دارند.

    موزه ها و گالری های هنری:

    لندن مملو از موزه و گالری هنری رایگان بسیاری ​​مانند تیت بریتانیا و موزه تاریخ ملی است.

    وجود ورزش های متنوع:

    همرسمیت و فولام میزبان مسابقات تنیس Queen’s Club و باشگاه های فوتبال چلسی و فولام هستند. مرتون محل مسابقات جهانی تنیس ویمبلدون است که در باشگاه تنیس انگلستان برگزار می شود.

    سرمایه مالی:

    لندن مسلماً پایتخت مالی جهان است و اگر تجربه ای در زمینه مرتبط دارید ، می توانید نقش شگفت انگیز و هیجان انگیزی را در شرکتی در شهر پیدا کنید. صنعت خدمات مالی در انگلستان 5/5 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشور را تشکیل می دهد و بسیاری از بزرگترین بانک ها و شرکت های کارگزاری جهان در لندن جایگاه دارند.

    سیستم جامع حمل و نقل عمومی:

    لندن دارای اتوبوس های بسیار، ​​شبکه راه آهن زیرزمینی (Tube)، راه آهن سبک Docklands، اتوبوس های رودخانه ای، تراموا، قطارهای زیر زمینی، تاکسی های سیاه و طرح اجاره دوچرخه عمومی است. تنها با استفاده از یکی از این روش های حمل و نقل یا ترکیبی که مناسب شماست، به شما امکان می دهد در هر 32 ناحیه شهر حرکت کنید.

     معایب زندگی لندن

    شهری گران قیمت :
    هزینه بالای زندگی در انگلستان در لندن به اوج خود می رسد ، جایی که متوسط ​​اجاره ماهانه یک آپارتمان دو خوابه تقریباً 1,730 پوند (2,140 دلار آمریکا) است. اگر درباره محل اقامت در انگلستان تصمیم قطعی ندارید، به خاطر داشته باشید که املاک در سایر شهرهای بزرگ تر از لندن می تواند بیش از 50 درصد ارزان تر باشد. با این حال، می توانید انتظار داشته باشید که درآمد بیشتری در لندن نسبت به سایر شهرهای انگلستان داشته باشید. متوسط ​​حقوق ماهانه قبل از مالیات در لندن، حدود 2,900 پوند (3,600 دلار آمریکا) است.

    تراکم بالا و شلوغی :

    لندن آنقدر شلوغ است که رسیدن به اکثر مکان ها حدود یک ساعت طول می کشد.

    آلودگی :

    لندن به دلیل حجم بالای ترافیک یکی از آلوده ترین مناطق انگلستان است. تخمین زده می شود که روزانه 5.8 میلیون سفر با ماشین در این شهر انجام شود. علاوه بر این، ارقام نشان می دهد بیش از دو میلیون نفر در لندن در مناطقی زندگی می کنند که میزان آلودگی هوا از حد توصیه شده فراتر رفته است.

  • مهاجرت به بیرمنگام

    از بین تمام شهرهایی که می‌توانید در انگلستان به آن ها نقل مکان کنید، بیرمنگام یکی از پرجنب‌وجوش‌ترین، شلوغ‌ترین و سرگرم‌کننده‌ترین شهرهاست. بیرمنگام طیف وسیعی از مدارس خوب، مسکن مقرون به صرفه، اجاره مناسب، بازار کار رو به رشد و سهولت سفر را ارائه می دهد. بسیاری از مهاجران بیرمنگام را به دلیل تنوع قومی و فرهنگی آن دوست دارند. برای مهاجرت به بیرمنگام به پاسپورت معتبر نیاز دارید. هیچ محدودیتی برای اتباع کشورهای عضو اتحادیه اروپا / منطقه اقتصادی اروپا (از جمله سوئیس) وجود ندارد. اتباع سایر کشور ها بسته به مدت و هدف اقامت خود به ویزا و مجوز کار نیاز دارند.

  • مهاجرت به منچستر

    منچستر که به عنوان دروازه شمال غرب شناخته می شود، شهری با جذابیت، تجارت و شهرت در حال رشد است. منچستر همچنین یک مقصد مهاجرتی جالب است که خدمات با کیفیت بالا را با قیمت مناسب ارائه می دهد. این شهر مرکز اقتصادی منطقه است. منچستر علی رغم محبوبیت، صنعت و شهرت روزافزون خود، مکانی بصرفه برای زندگی است. از هزینه های مسکن گرفته تا اوقات فراغت و سرگرمی، دارای هزینه های مناسب هستند و این مورد میتواند دلیلی دیگر برای زندگی در منچستر است. این منطقه هنوز از طریق راه آهن به خوبی مورد استفاده قرار می‌گیرد و گزینه مناسبی برای کسانی است که به این منطقه مهاجرت می کنند و به دنبال کار در مرکز این شهر جذاب هستند.

    مهاجرت به انگلستان از طریق تحصیل

    مهاجرت از طریق تحصیل در انگلستان، رویای بسیاری از دانش‌آموزان و دانشجویانی است که هدف آن‌ها اخذ مدارک تحصیلی در سطح جهانی است. انگلستان دومین مقصد محبوب پس از آمریکا برای مهاجرت دانشجویان است و سیستم آموزشی آن در میان ۱۰ سیستم آموزشی برتر در جهان جای گرفته است. جهت مهاجرت به انگلیس از هر طریقی نیاز به ویزا خواهد بود. برای تحصیل در انگلستان، متقاضی نیاز به دریافت ویزای تحصیلی دارد تا بتواند به این کشور وارد شده و در دانشگاه‌های آن تحصیل کند. ویزای Tier 4 یکی از انواع ویزاهای انگلیس است که شامل ویزاهای تحصیلی و دانشجویی می‌شود.

    مدارک موردنیاز برای تمامی ویزاهای تحصیلی انگلستان به شرح زیر خواهد بود:

    • پاسپورت و جزئیات آن
    • عکس قابل شناسایی و جدید از متقاضی
    • تایید ویزای تحصیلی از سوی موسسه آموزشی مورد نظر، که این تاییدیه مجددا از سوی نهاد تایید برای تحصیل (CAS) باید پذیرفته شود.
    • مدرک زبان انگلیسی موردنیاز دانشگاه یا موسسه آموزشی
    • اثبات حمایت مالی در طول اقامت و تحصیل در انگلستان (میزان تمکن مالی باید به مبلغ ۱۳۰۰ دلار به‌صورت ماهانه درصورتی‌که متقاضی در خارج از شهر لندن تحصیل می‌کند باشد. همچنین میزان تمکن مالی به مبلغ ۱۵۰۰ دلار به‌صورت ماهانه، درصورتی‌که متقاضی در شهر لندن درحال تحصیل است، باید باشد.)
    • ارائه تاییدیه ATAS از سوی نهاد فن‌آوری آکادمیک (The Academic Technology Approval Schem) برای برخی رشته‌ها از جمله علوم مربوط به بیولوژی، مهندسی و تکنولوژی.

    مهاجرت به انگلیس از طریق تحصیل در مقاطع متوسطه، لیسانس و تحصیلات تکمیلی امکان‌پذیر است. وجود دانشگاه‌های برتر انگلستان در سطح جهان، مانند دانشگاه آکسفورد و دانشگاه کمبریج و همچنین انگلیسی زبان بودن این کشور؛ شرایط تحصیل برای مهاجران را نسبت به کشورهای دیگر، راحت‌تر کرده است. از این رو، کشور انگلیس گزینه مناسبی برای تحصیل و مهاجرت از این طریق است.

    مهاجرت به انگلستان از طریق کار

    مهاجرت به انگلستان و حق کار در انگلیس به دو عامل اصلی و اولیه بستگی دارد. عامل اول کشوری است که از آن به انگلیس مهاجرت می‌کنید و عامل دوم نوع کار و شغل شما است که از طریق آن قصد مهاجرت به انگلیس را دارید. قدم اولیه برای مهاجرت به انگلستان از طریق کار، دریافت پیشنهاد شغلی و ویزای کاری انگلیس است. فردی که قصد مهاجرت به انگلستان از طریق کار را دارد، می‌تواند برای برنامه‌های زیر اقدام کند:

    • به‌عنوان مهاجر با ارزش بالا،
    • به‌عنوان نیروی کار ماهر،
    • به‌عنوان نیروی کار موقت،
    • کار در مشاغل خاص،
    • و به‌عنوان شهروند کشورهای مشترک‌المنافع که از تبار انگلیس هستند.

    ویزاهای رایج برای مهاجرت کاری به انگلستان به شرح زیر هستند:

    • ویزای گلوبال تلنت: این ویزا که جایگزین ویزای Tier1 استعدادهای خاص شده است،‌ مخصوص نخبگان و افرادی است که در زمینه‌های مشخصی استعداد خاص دارند یا پتانسیل استعداد خاص شدن را دارند. هنرمندان، دانشمندان و… می‌توانند جزو این دسته باشند.
    • ویزای Tier 1، ویزای کارآفرینان: مهاجرانی که قصد کارآفرینی و ایجاد کسب و کار در انگلستان را دارند باید از طریق ویزای کارآفرینان اقدام کنند. مهم‌ترین جنبه این ویزا این است که مهاجران باید قادر به راه‌اندازی یک کسب‌وکار دائمی و فعال در انگلیس باشند.
    • ویزای Tier 2، ویزای کارکنان ماهر:‌ این ویزا برای آن دسته از افرادی که پیشنهادهای شغلی از انگلستان دریافت می‌کنند، مناسب است.
    • ویزای Tier 5، ویزای کارکنان موقت:‌ این نوع ویزا برای افرادی است که جهت کار کردن در انگلستان به‌مدت حداکثر ۱۲ ماه از کشور خود مهاجرت می‌کنند. این ویزا شامل هنرمندان، ورزشکاران، کارکنان سازمانی یا خیریه، کارکنان مذهبی و… می‌شود.

    مهاجرت به انگلستان از طریق سرمایه‌گذاری

    اگر در پاسخ به سوال چگونه به انگلستان مهاجرت کنیم، به روش اقامتی کارآفرینی رسیده اید باید بدانید که شما پیش تر می توانستید از طریق ویزای Tier 1 یا ویزای کارآفرینی در کشور انگلیس سرمایه گذاری کنید و اقامت بگیرید. اما این نوع ویزا دیگر ارائه نمی شود و روش های جایگزین معرفی شده است. در حال حاضر اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری در انگلستان در قالب 3 نوع ویزا قابل انجام است، که هزینه مهاجرت به انگلستان در هر کدام از این مسیرها متفاوت می باشد اما در تمامی این مسیرها برخی از هزینه مهاجرت به انگلستان نظیر هزینه درخواست ویزای سرمایه گذاری و بیمه مشترک است. میزان هزینه درخواست 1,623 پوند و هزینه بیمه و مراقبت های بهداشتی حدود 624 پوند می باشد. در زیر مسیرهای مختلف سرمایه گذاری در انگلیس شرح داده شده است.

    • ویزای START-UP

      برای اخذ ویزای Start-up در انگلستان باید یک طرح تجاری یا بیزنس پلن خلاق و نوآورانه ارائه دهید. انگلستان لیستی از مؤسسات مورد تایید که شامل دانشگاه ها یا مراکز تجاری حامی کارآفرینی ارائه داده است، که طرح تجاری شما باید مورد حمایت این مؤسسات قرار بگیرد. علاوه بر این برای اخذ ویزای استارتاپ انگلستان شما باید در سطح B2 به زبان انگلیسی تسلط داشته باشید. میزان سرمایه و هزینه مهاجرت به انگلستان از طریق این مسیر صفر الی 50 هزار پوند می باشد که هر چه میزان سرمایه شما بیشتر باشد احتمال جذب سرمایه گذار برای ایده شما بیشتر می شود. این نوع ویزا به مدت 2 سال صادر می شود و قابل تمدید نمی باشد. برای تمدید اقامت خود باید از طریق ویزای دیگری نظیر ویزای Innovator اقدام کنید.

    • ویزای نوآفرینی انگلستان

      برای اخذ ویزای نوآفرینی انگلستان شما باید یک طرح خلاقانه ارائه دهید که مورد حمایت مؤسسات مورد تایید انگلستان (endorsing body) قرار بگیرد. میزان هزینه مهاجرت به انگلستان از طریق این مسیر و اجرای طرح حداقل مبلغ 50،000 پوند می باشد که می بایست این مبلغ را در کشور انگلستان سرمایه گذاری کنید. با این ویزا پس از 3 سال می توانید اقامت دائم این کشور را اخذ کنید. افرادی که این طرح نوآورانه را ندارند می توانند با پرداخت هزینه ای این طرح را از متخصصین در این حوزه خریداری کنند.

    • خرید اوراق قرضه دولتی در انگلستان

      یکی از مسیرهای سرمایه گذاری در انگلستان، خرید اوراق قرضه دولتی است. از طریق خرید اوراق قرضه دولتی در انگلستان نیز می توان اقامت این کشور را به دست آورد. در این روش نیاز به ارائه هیچ گونه بیزنس پلن وجود ندارد. شما باید مبلغ 2 میلیون پوند در اوراق قرضه سرمایه گذاری کنید تا بتوانید این نوع اقامت را کسب کنید. ابتدا اقامت 3 ساله اعطا می شود که برای 2 سال دیگر تمدید می شود. پس از 5 سال زندگی در انگلستان نیز می توان اقامت دائم این کشور را کسب نمود. اگر می خواهید از این طریق سریعتر اقامت انگلستان را به دست بیاورید می بایست مبلغ سرمایه گذاری را به 5 میلیون پوند افزایش دهید که در این صورت پس از گذشت 3 سال می توانید اقامت دائم انگلستان را کسب نمایید.

    • ویزای INNOVATOR و START-UP در کشور ISLE OF MAN

      یک مسیر جذاب دیگر برای زندگی در انگلستان وجود دارد و این مسیر اخذ ویزای کشور isle of man می باشد. این کشور دارای یک دولت جداگانه می باشد و در راستای جذب نیرو با کشور انگلستان رقابت دارد به همین منظور تخفیفات بسیاری برای متقاضیان ارائه می دهد. مالیات در این کشور بسیار اندک است به طوری که مالیات شخصی در این کشور نصف مالیات شخصی در انگلستان است و در این کشور مالیات بر بیزینس اصلا وجود ندارد. این کشور دارای نرخ بیکاری صفر است همچنین جرم و جنایت نیز در این کشور صفر است.

    • اقامت کار شرکت انگلستان

      باید گفت که روش کار شرکت انگلستان به این نحو است که فرد متقاضی با انجام سرمایه گذاری در برخی از شرکت های انگلستان می تواند از این شرکت جاب آفر دریافت کند. نکته مهم این است که این شرکت نمی تواند هر شرکت معمولی باشد زیرا طبق قوانین این کشور تنها برخی از شرکت ها هستند که اجازه صادر کردن جاب آفر را دارند. با صدور این پیشنهاد شغلی شخص می تواند ویزای کاری کشور انگلستان را دریافت کند و در هنگام کار نیز 25 تا 30 هزار پوند حقوق دریافت می کند. به این ترتیب متقاضی اقامت کاری انگلستان که بهترین نوع اقامت است را دریافت می کند. برای اقدام از این روش مدرک زبان با نمره بالا نیاز نیست و آیلتس 4.5 یا 5 قابل قبول است.

     

    مهاجرت به انگلستان از طریق تولد

    در اخذ تابعیت از طریق تولد کشور ها دو رویکرد را در پیش می گیرند. کشورهای محدودی در دنیا از قانون خاک پیروی می کنند. در این قانون هر کودکی که در خاک آن کشور متولد شود، تابعیت آن کشور را کسب می کند؛ در این حالت تابعیت والدین اهمیتی ندارد. کشورهای معروفی که از این قانون پیروی می کنند شامل برزیل، آمریکا و کانادا می باشد. اما در رویکرد دوم که قانون خون است، محل تولد نوزاد مهم نیست. در واقع کودک متولد شده تابعیت والدین خود را کسب می کند. به این معنا که در صورتی کودک تابعیت آن کشور را کسب می کند که حداقل یکی از والدین (یا در برخی از کشور ها مانند ایران، پدر کودک) تابعیت آن کشور را داشته باشد.

    قوانین تولد در کشور انگلستان سابقه پیروی از هر دو رویکرد را دارد. پیش از ژانویه ۱۹۸۳ این کشور تابع سیستم خاک بود و هر فرزندی که در انگلستان به دنیا می آمد، به طور خودکار تابعیت انگلستان می گرفت. از آن تاریخ به بعد قانون به نوع خون تغییر کرد، به این صورت که در صورتی یک فرزند که در انگلیس متولد شده است می توانست تابعیت و شهروندی انگلستان را بگیرد که حداقل یکی از والدین شهروند انگلیسی باشند، یا با یک دلیل منطقی از سمت دولت انگلستان مقیم دائم انگلیس باشد.

     

    مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج

    یکی از راه های مهاجرت به انگلستان ازدواج با یک شهروند انگلیسی می باشد، در ادامه این مقاله قصد داریم تمامی مفاد قانونی ذکر شده در سایت دولت انگلیس در باب مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج با یک شهروند انگلیسی را برای شما شرح دهیم.

    اگر شما با یک شهروند بریتانیایی ازدواج کردید و یا partner انگلیسی دارید می توانید اقامت انگلستان را بگیرید در صورتی که شرایط زیر را داشته باشید.

     

    شما می بایست حداقل ۱۸ سال داشته باشید.

    دارای شرایط نرمال شخصیتی و روحی روانی هستید برای مثال شما می توانید سالم فکر کنید و با اراده خودتان تصمیم بگیرید.

    اگر شما کاراکتر شخصیتی مثبتی داشته باشید، برای مثال دارای هیچ سوپیشینه و جرم و جنایتی نباشید.

    واجد شرایط زندگی در انگلستان باشید و از نقطه نظر فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و قانونی، هچنین از نظر سطح زبان انگلیسی در سطح مطلوب و پیشرفته قرار داشته باشید و بتوانید انگلیسی را به عنوان زبان اول صحبت کنید.

    همسر شما باید دارای کارت اقامت دایم انگلستان باشد یا نوعی از اقامت انگلستان را داشته باشد همچنین، دولت بریتانیا تاریخی را معین نکرده باشد که در آن تاریخ مجبور به ترک خاک انگلستان بوده باشد.

    همسر شما از درآمد کافی برای تامین هزینه های زندگی هر دو شما برخوردار باشد.

    هزینه مهاجرت به انگلستان از طریق ازدواج شامل هزینه ثبت ازدواج در دفتر ثبت قانونی در بریتانیا یعنی مبلغ 46 پوند می باشد.

    مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی

    معمولا هر ساله برخی از افراد تمایل دارند که از طریق پناهندگی به کشور انگلستان مهاجرت کنند که توصیه ما به این افراد این است که با توجه به خطرناک بودن پروسه پناهندگی از این کار دوری کرده و به دنبال راهی بهتر و مناسب برای مهاجرت به انگلستان باشند چرا که علاوه بر خطرات این روش پناهندگان وضعیت زندگی مطلوبی نخواهند داشت.

    کنوانسیون ژنو تعریف مشخصی از پناهنده ارائه داده است. بر اساس این کنوانسیون کسانی می توانند در کشورهای عضو پناهنده شوند که در کشور خود در خطر آزار و اذیت یا قتل قرار دارند، علت آن می تواند جنگ، گرایش های مذهبی، فرقه ای، عضویت در گروه های خاص اجتماعی یا سیاسی باشد. بنابراین نمی توان هر کسی را پناهنده در نظر گرفت.

    متاسفانه در سال های اخیر افرادی با توسل به دروغ در کشورهای اروپایی پناهنده شده اند و همین مسئله موجب شده است که دیدی منفی نسب به پناهندگان وجود داشته باشد. پناه جویان باید پس از ورود به انگلیس، به اداره مهاجرت یا پلیس این کشور درخواست پناهندگی دهند.

    پناه جویان در کمپ های پناهندگی نگهداری می کنند تا به پرونده آن ها رسیدگی شود. در صورتی که درخواست آن ها رد شود باید خاک انگلستان را ترک کنند.

    هزینه مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی شامل هزینه اسکان یک پناهجو با مبلغ 560 پوند در ماه، به علاوه کمک هزینه هفتگی 39.63 پوند برای غذا و سایر هزینه ها می باشد.

    پس از مهاجرت به انگلستان در صورت گرفتن اقامت دائم، شما به مراقبت های بهداشتی، حقوق بازنشستگی و سایر مزایای اجتماعی دسترسی دارید و مشمول محدودیت های مهاجرتی نیستید. شما می توانید به راحتی به خارج از انگلستان سفر کنید ولی مدت سفر شما نباید از دو سال بیشتر شود. اگر مدت سفر شما از 2 سال بیشتر شود ممکن است اقامت دائم انگلستان را از دست بدهید. از مزایای مهاجرت به انگلستان و زندگی در این کشور می توان به موارد زیر اشاره نمود.

    سیستم بهداشت و درمان قوی و دسترسی تقریبا رایگان به آن

    سیستم آموزش رایگان و با کیفیت

    مهد ورزش، هنر و فرهنگ

    مهاجرپذیری و تنوع فرهنگی

    موقعیت شغلی مناسب و قوانین بسیار حمایتگر از نیروی کار

    ارائه محصولات با کیفیت و البته با قیمت مناسب

     

3 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *