ویزای استارت آپ کانادا


ویزای استارت آپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا برای کارافرینانی است که قصد دارند ایده های نوآورانه خود را در کشور کانادا تاسیس کنند. این کارافرینان پس از دریافت نامه حمایتی از سازمان های مجاز، برای خود و همه اعضای خانواده شان درخواست مهاجرت به کانادا را میدهند. این افراد نوآور با بخش خصوصی کانادا ترکیب شده و کسب و کارهایی در مقیاس جهانی شکل میدهند.

ویزای استارتاپ

ویزای استارت آپ یک مجوز اقامت است که توسط برخی از کشورهای دنیا برای دعوت از کارآفرینان واجد شرایط صادر می‌شود، افرادی که در حال جمع آوری و افزایش بودجه و سرمایه اولیه کار بوده و به دنبال اقامت دائم یک کشور از طریق کارآفرینی هستند.

در واقع، کشورهای توسعه یافته برنامه‌ای را تحت عنوان ویزای استارتاپ و کارآفرینی، با قواعد و شرایطی خاص به متقاضیان خارجی ارائه می‌دهند، تا این افراد به عنوان موسسان و کارآفرینان خوش آتیه آینده، ایده‌های کاری و مشاغل امیدوار کننده و مهم خود را در محیط و بستری مناسب، به سرانجامی ایده آل و سودآوری برسانند.

بر همین اساس، ویزای استارت آپ به کشورهای توسعه یافته و پیشرفته کمک می‌کند تا کارآفرینان بالقوه را برای آوردن علم و دانش، ایجاد کسب و کار جدید و توسعه اقتصاد کشور جذب نماید.

به عنوان یک مهاجر و شهروند تازه وارد، شما با موانع قانونی و فرهنگی مختلفی برای ایجاد کسب و کار جدید و حفظ آن در یک کشور خارجی روبرو می‌شوید، اما ویزای کارآفرینی موانع احتمالی را از پیش روی شما برداشته و در صورت داشتن شرایط لازم و اثبات کارآمدی کسب و کار پیشنهادی، امکان دریافت اقامت دائم برای متقاضی و اعضای نزدیک خانواده وی وجود خواهد داشت.

ویزای کارآفرینی

پیش از معرفی انواع ویزای استارت آپ معروف کشورهای معتبر دنیا، باید به این نکته اشاره کنیم که در برخی از طرح‌ها و برنامه‌های مجوز استارتاپ با ویزای کارآفرینی فرق داشته و در برخی مواقع دارای ماهیت و مفهوم مشابهی هستند.

این در حالی است که مجوز کارآفرینی و استارت آپ کاملاً با ویزای سرمایه گذاری در مشاغل و بیزینس‌های تجاری فعال در بازار کار فرق داشته و نیازمند سابقه مدیریتی، بیزینس پلن و تلاش فردی متقاضی برای راه اندازی کسب و کار و رشد و توسعه سریع آن در بازار کار بین المللی است.

اما برای اینکه درک کامل و همه جانبه‌ای از ویزای کارآفرینی و یا ویزای استارت آپ پیدا کنید، در ادامه بهترین مقاصد استارتاپی و طرح‌های قابل ارائه توسط کشورها را به شما معرفی می‌نماییم.

ویزای استارتاپ کانادا چیست؟

 

در پاسخ به سوال ویزای استارتاپ چیست؟ می توان گفت استارتاپ به معنی راه اندازی یک کسب و کار جدید و طرح تجاری جدید است. در واقع ویزای استارتاپ کانادا ویزایی است که به متقاضیانی که دارای ایده ای خلاقانه و طرحی جدید هست، امکان اقامت در کانادا می دهد. پس برنامه startup کانادا از انواع اقامت سرمایه گذاری در کانادا است، که نیاز به ارائه یک طرح نوآورانه و خلاقانه دارد، به عنوان مثال در ایران اسنپ و آیس پک نمونه هایی از استارت آپ می باشند. کسب و کاری که در این روش راه اندازی می شود باید این خصوصیات را داشته باشد:

  • نوآورانه باشد.
  • تواند برای کانادایی ها شغل ایجاد کند.
  • قابلیت رقابت در بازار جهانی داشته باشد.

طرح ارائه شده در صورتی که بتواند از سوی یکی از سازمان های تعیین شده حمایت شود، امکان اخذ اقامت کانادا را فراهم می کند. این سازمان ها شامل:

    • سازمان شتاب دهنده، که کمک م کند بیزینس سریع تر راه اندازی شود و اغلب اوقات منابع و فضای لازم را در اختیار افراد قرار می دهد.
    • سازمان های فرشته، این سازمان ها اگر طرحی را تایید کنند می بایست حداقل 45 هزار دلار در آن طرح سرمایه گذاری کنند.
    • سازمان های Venture capital، این سازمان ها در صورتی که طرحی را تایید نمایند، باید 200 هزار دلار در آن طرح سرمایه گذاری کنند.

 

این سازمان ها که باید طرح تجاری را تایید کنند از سوی دولت کانادا مشخص شده اند. در صورتی که شما اختراع یا طرح نوآورانه ای دارید می توانید در کشور کانادا به صورت استارت آپ اجرا کنید؛ البته اگر طرح و ایده مکتوب و سازماندهی شده ندارید نیز با کمک سازمان های معتبر می توانید ایده خود را به صورت یک بیزینس پلن حرفه ای در آورید. به این روش نسبت به طرح های کارآفرینی سرمایه کمتری نیاز دارد و ممکن است با حداقل 60 هزار دلار کانادا بتوانید یک استارت آپ راه اندازی کنید.

 

صفرتا صد ویزای استارتاپ کانادا

سازمان های تعیین شده، گروه های تجاری هستند که برای سرمایه گذاری یا حمایت از استارت آپ های احتمالی از طریق برنامه ویزای استارت آپ تأیید شده اند. هر سازمان فرآیند دریافت خاص خود را برای پیشنهادات و معیارهای مورد استفاده در ارزیابی آنها دارد. به عنوان مثال، ممکن است از شما خواسته شود تا مفهوم مشاغل خود را بصورت حضوری ارائه دهید یا یک برنامه کاری دقیق ارائه دهید. اگر یک سازمان تصمیم بگیرد که ایده کسب و کار شما را مرور کند، پتانسیل پیشنهاد شما و درصد موفقیت طرح شما را ارزیابی می کند. اگر سازمانی تصمیم بگیرد كه از ایده كسب و كار شما پشتیبانی كند، نامه پشتیبانی به شما می دهد.

  • آشنایی با ماهیت ویزای استارتاپ کانادا

حتما قبل از اینکه برای ویزای استارتاپ کانادا اقدام نمایید در مورد این نوع ویزا تحقیق کنید و با ماهیت کلی این ویزا آشنا شوید. می توانید با مشاوران موسسه ملک پور تماس بگیرید و به طور رایگان اطلاعات لازم را کسب کنید.

  • آماده سازی بیزینس پلن

یکی از مهمترین مراحل ویزای استارتاپ کانادا، تهیه و آماده سازی بیزینس پلن می باشد چراکه این بیزینس پلن به عنوان راهنمای مسیر است همچنین کمک شایانی به جذب سرمایه گذاران می کند.

  • بررسی واجد شرایط بودن خود

بررسی شرایط خود یکی از مهمترین گام های ویزای استارتاپ کانادا می باشد. در این مرحله می بایست شرایط، توانایی ها و کسب و کار خود را بررسی نمایید و مطمئن شوید که می توانید از پس این بیزینس بر بیایید.

  • درخواست ویزا

در این مرحله شما می بایست برای ویزای استارتاپ کانادا درخواست بدهید. موسسه ملک پور با سال ها تجربه در کسب ویزاهای مختلف از تمامی کشورهای دنیا در مسیر رسیدن به خواسته هایتان در کنارتان خواهد بود و می توانی با خیالی آسوده تمامی مراحل اخذ ویزای استارتاپ کانادا را به موسسه ملک پور بسپارید.

  • آشنایی با فرآیندهای پس از درخواست ویزا

شما می بایست از تمامی فرآیندهای لازم پس از اخذ ویزای استارتاپ کانادا آگاهی کسب نمایید تا بتوانید با اطمینان و خیالی آسوده بیزینس خود را راه اندازی کنید.

  • دریافت نامه حمایت یا Letter of Support

سازمان های حمایت کننده از استارتاپ ها که خود متناسب با بودجه ای که در اختیار متقاضیان قرار می دهند در 3 دسته مختلف جای می گیرند، وظیفه حمایت مالی از بیزینس ها و کسب و کارهای مختلف را بر عهده دارند. این سازمان های متعهد شده اند که نیاز های لازم برای ایجاد کسب و کار همانند دفتر کار، آزمایشگاه، مشاور جهت راهنمایی ایجاد بیزنس و در بسیاری از موارد حمایت های مالی را در اختیاز متقاضیان قرار دهند.

  • کسب آمادگی لازم جهت مهاجرت به کانادا

حال که تمامی مراحل ویزای استارتاپ کانادا را به درستی طی نموده اید و نامه حمایتی نیز دریافت کرده اید، وقت آن است که برای مهاجرت به کانادا همراه با خانواده آماده شوید.

این برنامه به دو صورت متفاوت عمل می‌کند: اول، با ارائه پشتیبانی مالی و حمایت از ایده شما برای راه‌اندازی کسب و کار، به شما امکان مهاجرت به کانادا را می‌دهد. دوم، با تضمین ایجاد شغل‌ها و رشد شرکت در کانادا، برنامه به منظور توسعه اقتصادی این کشور طراحی شده است. در این بین بهتر است به تعاریف زیر توجه داشته باشید:

 

  • تعاریف مهم ویزای استارتاپ کانادا

نامه ساپورت (Letter of Support):

یکی از مهمترین مراحل اخذ ویزای استارتاپ کانادا، کسب یک نامه ساپورت Letter of Support از سازمان های حمایت کننده می باشد. در ادامه به طور مفصل در مورد انواع سازمان های حمایت کننده توضیح داده می شود.

گواهینامه تعهد  (Commitment certificate):

شرکت های حمایت کننده پس از آنکه به شما نامه ساپورت می دهند همزمان می بایست مدرکی با عنوان گواهینامه تعهد را برای اداره مهاجرت کانادا ارسال نمایند. این نامه به منظور تعهد دو طرفه شرکت های حمایت کننده از متقاضی و دولت کانادا می باشد. در این گواهینامه یکسری اطلاعات در مورد توافق بین متقاضی و سازمان حمایت کننده می باشد.

اعضای اصلی و غیر اصلی در پرونده:

اعضای اصلی یا Essential Applicants به آن دسته از افراد گفته می شود که به عنوان ایده پرداز اصلی پروژه هستند و در صورت نبود این افراد پروژه اجرایی و عملی نمی شود. به طور کلی می توان گفت عضو جدایی ناپذیر در پرونده هستند و اعضای غیر اصل یا غیر کلیدی به آن دسته از افراد گفته می شود که پروژه بدون حضور آن ها نیز ادامه پیدا می کند. به عنوان مثال در پروژه اپلیکیشن موبایل، می توان توسعه دهنده نرم افزار را عضو اصلی و بازاریاب را عضو غیر اصلی در نظر گرفت.

برای برنامه ویزای استارتاپ کانادا، حداقل چه مقدار سرمایه‌گذاری لازم است؟

در صورتی که سرمایه گذاری از یک صندوق سرمایه‌گذاری ونچر کانادایی (designated Canadian venture capital fund) طراحی شده باشد، باید حداقل مبلغ 200,000 دلار سرمایه‌گذاری ایمن کنید.

در صورتی که سرمایه‌گذاری از یک گروه سرمایه‌گذاری فرشته کانادایی (designated Canadian angel investor group) طراحی شده باشد، باید حداقل مبلغ 75,000 دلار سرمایه‌گذاری ایمن کنید. (این گروه شامل سرمایه‌گذاران خصوصی با سرمایه کمتر از صندوق‌های سرمایه‌گذاری ونچر است)

چقدر طول می‌کشد تا ویزای استارتاپ کانادا صادر شود؟

36 ماه، زمان پردازش درخواست از روزی که درخواست کامل شما دریافت شده است، شروع می‌شود و تا زمانی که تصمیم‌گیری نهایی صورت گیرد، ادامه خواهد داشت. این مدت زمان پردازش نشان می‌دهد که در 6 ماه گذشته، چه مقدار زمان برای پردازش درخواست‌های کامل نیاز بوده است. در صورتی که درخواست کامل نباشد، ممکن است به تأخیر بیافتد یا به شما برگشت داده شود.

هزینه ویزای استارت آپ کانادا چقدر است؟

بهتر است هزینه حق اقامت دائم (515 دلار کانادا) را در حال حاضر پرداخت کنید، تا از تأخیرات آینده در مسیر درخواست جلوگیری کنید. قبل از تبدیل شدن به ساکن دائم، شما موظف به پرداخت این هزینه هستید.

هزینه (دلار کانادا)
درخواست متقاضی
هزینه پردازش (1625 دلار) و هزینه حق اقامت دائم (515 دلار)
2140
درخواست متقاضی (بدون حق هزینه اقامت دائم) 1625
همسر یا شریک زندگی متقاضی

هزینه پردازش (850 دلار) و حق اقامت دائم (515 دلار)

1365
همسر یا شریک زندگی متقاضی (بدون حق هزینه اقامت دائم) 850
فرزند وابسته 230 دلار برای هر فرزند
بیومتریک (هر شخص) 85
بیومتریک برای هر خانواده (2 نفر یا بیشتر) 170

مراحل درخواست ویزای استارت آپ کانادا

شما باید آنلاین درخواست دهید. از تاریخ 14 اکتبر 2022، درخواست آنلاین دادن الزامی شده است.

برای شروع فرآیند درخواست، ابتدا در سایت درخواست آنلاین اقامت دائم حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد شوید. راهنمای ثبت نام (IMM 5759) به شما در تکمیل درست فرم‌ها کمک می‌کند. ارائه تمام فرم‌ها، مدارک پشتیبان، امضاها (در صورت لزوم)، نتایج آزمون زبان و اثبات پرداخت هزینه‌های پردازش الزامی است.

در صورتی که هرکدام از این موارد ارائه نشود، درخواست شما ناقص خواهد بود و ما آن را پردازش نخواهیم کرد. در صورت عدم ارائه اطلاعات دقیق و صحیح، درخواست شما ممکن است رد شود، از ورود به کانادا منع شوید و برای پنج سال از امکان درخواست ورود به کانادا برای هر دلیلی محروم شوید. بنابراین، بسیار مهم است که در درخواست خود صادق و دقیق باشید.

پر کردن فرم‌های دیجیتالی

برای ارسال درخواست اقامت دائم در کانادا، باید فرم‌های دیجیتالی زیر را آنلاین پر کنید:

– فرم درخواست عمومی کانادا (IMM 0008)

– جدول A، سابقه/اظهارنامه (IMM 5669)

– اطلاعات بیشتر در مورد خانواده (IMM 5406)

– اطلاعات تکمیلی، سفرهای شما (IMM 5562)

این فرم‌ها برای خودتان و هریک از اعضای خانواده‌ای که 18 سال یا بیشتر هستند، باید آنلاین پر شوند. درخواست شما تنها پس از تکمیل کامل تمامی فرم‌ها و ارائه مدارک مورد نیاز، بررسی و برای پردازش ارسال خواهد شد.

پر کردن فرم‌های PDF

علاوه بر فرم‌های دیجیتالی، فرم‌های PDF زیر را نیز باید پر کنید و آنها را به درخواست آنلاین خود الحاق کنید. در این فرم‌ها نیازی به امضاء ندارید و به عنوان درخواست کننده اصلی، شما برای تمامی اعضای خانواده، امضای الکترونیکی برای کل درخواست را انجام خواهید داد.

– لیست مدارک (IMM 5760)

– جدول 13؛ برنامه‌های مهاجرت تجاری، کسب و کارهای نوپا (IMM 0008 SCHEDULE 13)

از لیست مدارک خود استفاده کنید تا مطمئن شوید همه فرم‌ها و مدارک لازم را در درخواست خود درج کرده‌اید. با تکمیل کامل این فرم‌ها و بارگذاری مدارک، می‌توانید درخواست خود را به صورت کامل و دقیق ارسال کنید.

بارگذاری عکس

برای هر فرد در درخواست شما، یک عکس لازم است. دستورالعمل‌های موجود در درخواست آنلاین را دنبال کرده و هر دو طرف عکس را اسکن کرده و آنها را بارگذاری کنید.

پرداخت هزینه‌ها

در بیشتر موارد، هزینه‌ها شامل موارد زیر است و باید آنلاین پرداخت کنید.

– هزینه‌های پردازش برای شما و هر کس دیگری که در درخواست خود ثبت می‌کنید.

– هزینه حق اقامت دائم (RPRF)

– هزینه‌های بیومتریک

– هزینه‌های تحت عنوان شخص ثالث

ارسال درخواست

در صورتی که چند نفر به عنوان شرکاء یک کسب و کار معتبر برای اقامت دائم درخواست داده‌اند، هیچ یک از درخواست‌ها پردازش نخواهند شد تا زمانی که تمامی آنها دریافت شوند. هر شریک کسب و کار باید درخواست خود را ارسال کند. در صورتی که یکی از اعضای تیم، دیگر درخواست اقامت دائم را ارسال نخواهد کرد، شما باید از فرم وب استفاده کنید تا به ما در اسرع وقت اطلاع دهید.

تکمیل درخواست خود قبل از ارسال درخواست خود، اطمینان حاصل کنید که به تمامی سوالات پاسخ داده‌اید و برای درخواست خود امضای الکترونیکی انجام داده‌اید. همچنین، رسید پرداخت هزینه‌های پردازش خود را ضمیمه کرده و تمامی مدارک مورد نیاز را بارگذاری کرده‌اید.

در صورتی که از طریق برنامه ویزای استارتاپ کانادا مهاجرت کنید و کسب‌وکار شما شکست خورد، چه اتفاقی می‌افتد؟

باید بگوییم که در صورت شکست کسب‌ و کار، وضعیت اقامت دائمی شما تحت تأثیر قرار نخواهد گرفت. در برنامه ویزای استارتاپ کانادا شناخته شده است که همه کسب‌وکارها موفق نخواهند بود و این برنامه طوری طراحی شده است که خطر شکست کسب‌وکار بین بخش عمومی و خصوصی تقسیم می‌شود.

4.4/5 - (5 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *