مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری یکی از راههای رسیدن به اقامت دائم کانادا است و از طریق آن میتوانید برای همیشه به این کشور مهاجرت کنید. اگر قصد گرفتن اقامت کانادا از طریق سرمایهگذاری را دارید و به دنبال سرمایه گذاری در پروژههای اقتصادی، یا راهاندازی و گسترش بیزینس خود در این کشور هستید، دولتهای فدرال و استانی کانادا، برنامههای متعددی تدارک دیدهاند که میتوانید از طریق آنها مسیر مهاجرت سرمایه گذاری به کانادا را طی کنید.
کانادا قصد دارد از طریق برنامههای مهاجرت تجاری و سرمایهگذاری و کارآفرینی، افرادی را که توانایی قابل توجهی برای کمک به اقتصاد، توسعه اقتصادی و بهبود بازار کانادا دارند، به این کشور جذب نماید. این برنامهها به منظور جذب سرمایهگذاران، کارآفرینان و افراد خوداشتغال در خارج از کانادا که دارای سرمایه کافی برای فعالیت اقتصادی، بینش قابل توجه در کسب و کار و مهارتهای کارآفرینی هستند، ارائه میشوند.
روش های اخذ ویزای سرمایه گذاری کانادا
اکنون دولت کانادا، روشهای متنوعی برای سرمایهگذاری در این کشور تدارک دیده است. بسیار خب! هرکدام از این 6 روش را به صورت خلاصه و مفید برایتان شرح میدهیم تا ببینید کدام یک برای شرایط شما مناسبتر است!
اول 6 روش را به صورت یک لیست ببینید:
- سرمایهگذاری استانی
- سرمایهگذاری از طریق کارآفرینی
- سرمایهگذاری از طریق استارتاپ
- سرمایهگذاری از طریق ثبت شرکت
- سرمایهگذاری از طریق خرید بیزینس
- سرمایهگذاری از طریق خوداشتغالی
- سرمایه گذاری از طریق خرید ملک
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری استانی (PNP)
یکی از راههای اخذ اقامت دائم کشور کانادا سرمایهگذاری استانی است که چندین استان این برنامه را اجرا میکنند و شرایط آنها متفاوت است. هر استان کانادا با توجه به نیازهای کاری خود همهساله با ارایه برنامههای سرمایهگذاری که در حقیقت نوعی پیشنهاد محسوب میشوند، مهاجران را برای زندگی و کار پذیرش میکند.
کشور کانادا، از این طریق هم نرخ بیکاری خود را کاهش میدهد و پس از آنهم رشد اقتصادی بهدست میآورد. متقاضیان در صورت داشتن مدارک و شرایط تعیین شده هر استان میتوانند برای دریافت ویزای سرمایهگذاری کانادا اقدام کنند. در صورت پذیرش هم میتوانند با خانواده به طور دائم در این کشور اقامت داشته و از مزایای تحصیل، خدمات بهداشتی و درمانی و … بهرهمند شوند.
برای موفقیت در این برنامه بهتر است که کسبوکارهایی متناسب با نیاز کانادا راهاندازی کرد. مثلاً در استان آلبرتا صنعت کشاورزی رونق چشمگیری دارد و افراد متقاضی مهاجرت از طریق سرمایهگذاری استانی با مهارت کشاورزی شانس بیشتری برای اخذ ویزای این کشور دارند.
بریتیش کلمبیا و کبک شهرت بیشتری نسبت به سایر استانها دارند. رشد اقتصادی بالا در بریتیش کلمبیا و شرایط آسان اخذ اقامت دائم از طریق سرمایهگذاری استانی در کبک باعث توجه بیشتر مهاجران به این دو استان شده است.
مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ
اول به این آمارها دقت کنید:
- کانادا از نظر جایگاه جهانی راه اندازی کسب و کارها در سال 2021 رتبه سوم دنیا را دارد
- متقاضیان دریافت اقامت دائم کانادا با استارتاپ از 55 مورد در سال 2015 به بیش از 600 مورد در سال 2020 رسیده است
- در سال 2019 بیش از 80 درصد از افرادی که شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا را داشتهاند موفق به اخذ این ویزا شدهاند
تمام این آمارها و آمارهای مشابه نشان میدهد با وجود افزایش تعداد متقاضی، با توجه به افزایش شدید ظرفیت برای اعطای ویزای استارتاپ کانادا، تعداد افراد بیشتری موفق به گرفتن این نوع ویزا شدهاند.
مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت
از قنادی و تعمیرگاه خودرو گرفته تا شرکت تولید محتوا و برنامه نویسی و طراحی سایت! صاحب تقریباً هر بیزینس و کسب و کار و شرکتی که باشید، میتوانید با اقدام به ثبت شرکت در کانادا، اقامت دائم این کشور را دریافت کنید.
اگر بتوانید در کشور کانادا شرکت یا کسب و کار ثبت کنید و خود مدیریتش را بر عهده بگیرید، آن وقت شانس شما برای دریافت ویزای کانادا افزایش خواهد یافت. خب!
حالا ویزای کار کانادا از طریق ثبت شرکت چطور دریافت میشود؟
در این نوع ویزا که به آن owner operator هم گفته میشود، به عنوان متقاضی باید اول یک واحد تجاری یا شرکت را در کانادا راه اندازی کنید!
بعد به اداره کانادا اعلام کنید که حضورتان برای مدیریت این واحد تجاری ضروری است! اگر با روشهای که در مقاله چگونه شرکت خود را در کانادا ثبت کنم؟ به طور کامل گفتهایم، بتوانید اداره کار کانادا را قانع کنید، برایتان نامه LMIA صادر میشود.
با این نامه، میتوانید به اداره مهاجرت کانادا، درخواست ویزای کاری بدهید. در صورت تأیید، ویزای برایتان صادر میشود.
اگر متأهل باشید، همسرتان هم میتواند درخواست ویزای کاری کند و فرزندان زیر 18 سالتان هم میتوانند به صورت رایگان در کانادا تحصیل کنند. شما فقط اجازه دارید برای واحد تجاری خود کار کنید اما ویزای همسرتان از نوع Open Work Permit است و به او اجازه میدهد که تقریباً برای هر کارفرمایی کار کند.
مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس
شاید این روش را تقریباً بتوان با روش قبلی مقایسه کرد. منتها به جای ثبت شرکت، یک واحد تجاری یا کسب و کار را میخرید!
خرید بیزینس یکی از روشهای متداول و مرسوم اخذ اقامت و سرمایهگذاری در کانادا است. در این روش، به عنوان متقاضی میتوانید ویزای Work Permit کانادا را با خرید یک کسبوکار در کانادا به دست آورید، سپس برای دریافت اقامت دائم کانادا درخواست بدهید.
مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی
در مورد ویزای هنرمندان و ورزشکاران چیزی شنیدهاید؟ کافی است مهاجرت رامبد جوان را به یاد بیاورید. البته که آن مهاجرت به دلایلی دیگر جنجالی شد، اما این نوع ویزا، در بین ورزشکاران و هنرمندان مختلف، روشی مرسوم برای اقامت در کانادا است.
برنامه خوداشتغالی نام دیگر ویزایی است که معمولاً هنرمندان در رشتههای مختلف هنری میگیرند و با آن به کانادا مهاجرت میکنند.
اگر به فعالیتهای ورزشی، هنری و فرهنگی مشغول هستید، میتوانید ویزای خوداشتغالی یا همان self-employed دریافت کنید. مهمترین شرایط دریافت ویزای هنرمندان و ورزشکاران را بخوانید. شاید شامل حال شما هم شد!
- دست کم 2 سال سابقه کار حرفهای در مشاغل فرهنگی و هنری در 5 سال گذشته داشته باشید
- برای حضور فعال در برنامههای ورزشی و فرهنگی-هنری در کانادا علاقه و توانایی بالا داشته باشید
- حداقل 35 نمره از 100 نمرهای که در سیستم امتیازبندی خود اشتغالی هست را بگیرید
- تمکن مالی و توانایی پرداخت هزینههای زندگی در کانادا حداقل برای 6 ماه را داشته باشید
سرمایه گذاری در کانادا از طریق کارآفرینی
- روحیه کارآفرینی دارید؟
- در ایران کارآفرینی کردهاید؟
- میتوانید به اقتصاد یک کشور کمک کنید؟
- توان ایجاد یک کسب و کار را دارید؟
شما شایستهی دریافت ویزای کانادا از طریق کارآفرینی هستید! دولت کانادا هم عاشق کسانی است که بتوانند در این کشور با کارآفرینی و ایجاد اشتغال به رشد و توسعه اقتصادی کمک کنند.
هم حمایتهای معنوی در راه است و هم حمایتهای مادی، به شرط اینکه شرایط لازم را فراهم و در کانادا کارآفرینی کنید. البته به این موضوع درباره ویزای سرمایه گذاری کانادا توجه کنید:
با توجه به میزان سرمایه گذاری، شرایط و محدودیتهایی برای شما به عنوان کارآفرین وجود دارد. ضمن اینکه:
برای مرکز استان و شهرهای بزرگ علاوه بر اینکه کسب و کار شما باید متناسب با آن شهر باشد، مبلغ سرمایه گذاری شما نیز باید بیشتر باشد. علاوه براین، جدا از میزان سرمایهگذاری دو سال فرصت دارید ثابت کنید که طرح شما به رشد اقتصادی کانادا کمک میکند.
در صورتی که طی دو سال باعث ایجاد شغل نشود و کمکی به رشد اقتصادی کانادا نکند، بر اساس قوانین تعیین شده احتمال مصادره اموال شما نیز وجود خواهد داشت!
حالا چند مورد از مهمترین شرایط سرمایهگذاری در کانادا از طریق کارآفرینی را با هم بررسی کنیم”
- باید دستکم 100 هزار دلار داشته باشید که به طور قانونی بدست آوردهاید
- باید تجربه بیزنسی کافی داشته باشید
- شما یا اعضای خانواده نباید به دلایل پزشکی یا امنیتی غیرقابل قبول شناخته شوید.
کارآفرینی در کانادا
در ایالات مختلف کانادا، شرایط و قوانین متفاوتی برای کارآفرینی اقامت سرمایه گذاری کانادا وجود دارد. برنامه های کارآفرینی در استان های مختلف کانادا به قرار زیر است که برای دریافت ویزای سرمایه گذاری کانادا بسته به شرایط خود می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید:
ایالت اونتاریو :
در شهرهای بزرگ نظیر تورنتو میزان سرمایه مورد نیاز 600 هزار دلار است.
در شهرهای حومه و کوچک این ایالت نیز می توانید با 200 هزار دلار ضمن کارآفرین اقامت بگیرید.
ایالت بریتیش کلمبیا :
دو پلن 100 و 200 هزار دلاری دارد و یکی از بهترین فرصت های اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری می باشد
ایالت نیوبرانزویک :
با 150 هزار دلار سرمایه گذاری می توانید برای این استان اقدام کنید؛ البته باید 500 هزار دلار نیز بعنوان پشتوانه از خود دارایی نشان دهید.
ایالت پرنس ادوارد :
می توان گفت در این استاد می توان با کمترین مبلغ سرمایه گذاری کرد. حداقل میزان سرمایه گذاری مبلغ 75 هزار دلار است که فرد با داشتن سابقه مدیریتی و مدرک زبان حداقل آیلتس 4 می تواند برای اخذ اقامت جزیره پرنس ادوارد کانادا اقدام کند.
مهاجرت به کانادا از طریق خرید ملک
در حال حاضر هیچ برنامه مهاجرتی برای اخذ اقامت کانادا از طریق خرید ملک، چه املاک مسکونی، چه تجاری و چه صنعتی وجود ندارد. توصیه میشود که نسبت به این موضوع هوشیار باشید و فریب برخی از افراد کلاهبردار و سودجو را نخورید.
میتوانید از طریق سایر روشهای مهاجرت به کانادا از طریق سرمایهگذاری، اقامت این کشور را به راحتی بگیرید.
چقدر مطالب مفید و باارزش بود
من تاحالا تجربه کار آفرینی نداشتم میتونم تو کشور دیگه به نظرتون؟
من تاحالا تجربه کار آفرینی نداشتم میتونم تو کشور دیگه به نظرتون؟