مهاجرت به ترکیه


در سال‌های اخیر به دلیل سیاست‌های مهاجرپذیری کشور ترکیه و آسانتر شدن اخذ تابعیت این کشور از طریق خرید ملک در ترکیه و یا سرمایه‌‌گذاری در ترکیه موجب شده است. ایرانی‌های بسیاری این کشور را به عنوان بهترین مقصد مهاجرتی انتخاب کنند. ترکیه یکی از کشورهای توریستی است که از تنوع فرهنگی، امکانات تحصیلی و اجتماعی هم‌تراز با کشورهای پیشرفته اروپایی و بهترین دانشگاه‌های جهان برخوردار است. هزینه زندگی در ترکیه در مقایسه با کشورهای اروپایی بسیار پایین‌ است درحالی کیفیت زندگی در این کشور با بهترین کشورهای جهان برابری می‌کند.

شرایط مهاجرت به ترکیه

در جدول زیر روش‌ها و شرایط مهاجرت به ترکیه را مشاهده کنید.

نام روش مهاجرت توضیحات
تحصیل پس از ۴ سال تحصیل و یک سال کار در ترکیه می‌توان اقامت دائم گرفت
کار برای مهاجرت از این طریق به به جاب آفر نیاز دارید و پس از ۵ سال کار در این کشور می‌توانید اقامت دائم ترکیه را کسب کنید.
سرمایه‌گذاری روش‌های مختلفی وجود دارد مثلا سپرده گذاری، خرید اوراق قرضه دولتی و… اما به طور کلیپس از ۸ سال اقامت موقت از این طریق می‌توانید اقامت دائم ترکیه را دریافت کنید
ازدواج پس از ۳ سال ازدواج با یک تبعه ترک می‌توانید برای اخذ اقامت دائم ترکیه درخواست دهید
خرید ملک در ترکیه در واقع خرید ملک یکی از روش‌های زیر مجموعه سرمایه‌گذاری است اما به دلیل سرعت اخذ اقامت در این روش طرفداران زیادی داردو افراد با خرید ملک یا املاکی به ارزش ۴۰۰ هزار دلار می‌توانند ظرف ۳ الی ۶ ماه تابعیت ترکیه را کسب کنند.
پناهندگی موسسه مهاجرتی ویزاتیک در این روش پرخطر هیچ‌گونه مشاوره یا خدماتی ارائه نمی‌دهد

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

تحصیل یکی از روش‌های مهاجرت به ترکیه است. دریافت ویزای تحصیلی ترکیه، یکی از کم ریسک‌ترین ویزاهای ترکیه است. تحصیلات در این کشور، از ۶ تا ۱۴ سالگی اجباری است. در شرایطی که کودک با ملیت خارجی در مدارس دولتی ترکیه ثبت‌نام ‌کند، اداره آموزش‌وپرورش استان، وظیفه ارزیابی سابقه تحصیلی دانش‌آموز را دارد. به این معنی که اداره آموزش‌وپرورش استانی تعیین می‌کند که کودک در کدام مقطع تحصیلی ثبت‌نام کند.

مقطع طول دوره تحصیل اجباری یا اختیاری
آموزش پیش‌دبستانی ۱ سال (تا قبل از سن شش سالگی) اختیاری
تحصیلات ابتدایی ۴ سال اجباری
متوسطه اول(راهنمایی) ۴ سال اجباری
دبیرستان (متوسطه دوم) ۴ سال + یک سال آموزش زبان در برخی از دبیرستان‌ها اختیاری

مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل

تحصیل در ترکیه از سطح مدارس شروع می شود و تا مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری ادامه دارد. تحصیل در مدارس ترکیه به زبان ترکی استانبولی است. سن تحصیل در مدارس ترکیه از ۷ سالگی شروع می شود و تا ۱۸ سالگی ادامه دارد. در کلیه مدارس دولتی کشور ترکیه تحصیل به صورت رایگان است. تحصیل در دانشگاه های ترکیه به زبان های ترکی و انگلیسی امکان پذیر است. کسانی که قصد ادامه تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور را دارند باید به زبان ترکی تحصیل کنند اما در دانشگاه های خصوصی امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز وجود دارد.

متقاضیان مهاجرت به ترکیه از طریق تحصیل باید در اولین مرحله نسبت به اخذ پذیرش دانشگاه های ترکیه اقدام نمایند. افرادی که قصد ورود به دانشگاه های ترک زبان را دارند، باید مدرکی مبنی بر گذراندن آزمون Yos ارائه نمایند. این مدرک برای دانشگاه هایی که به زبان انگلیسی فعالیت دارند Sat نام دارد. امکان دریافت بورس تحصیلی نیز در ترکیه وجود دارد که با توجه به رزومه تحصیلی فرد قابل اعطا می باشد. میانگین نمرات مقاطع تحصیلی قبلی و تسلط به زبان ترکی از موارد مهم در اخذ بورس تحصیلی به حساب می آیند. با توجه به این موضوع که تحصیل در ترکیه منجر به اخذ اقامت دائم ترکیه نمی شود متقاضیان می بایست با توجه به فرصتی که به آن ها داده می شود از دیگر روش های مهاجرت به ترکیه، برای اقامت در ترکیه اقدام نمایند. از راه های اقامت در ترکیه می توان از مسیر کاری و سرمایه گذاری نام برد. با توجه به کیفیت بالای دانشگاه های ترکیه افراد زیادی خواهان تحصیل و اقامت ترکیه به خصوص اقامت استانبول می باشند. کیفیت دانشگاه های ترکیه به حدی بالا است که بیش از 10 دانشگاه این کشور در رنکینگ جهانی QS قرار دارند. در زیر به برخی از این دانشگاه ها اشاره شده است.

  • Koc University

    دانشگاه کوچ که در سال 1993 در استانبول تاسیس شده است یکی از برترین دانشگاه های ترکیه است که در سطح جهانی شناخته شده است. این دانشگاه با ارائه 72 برنامه آموزشی متفاوت برای مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری، بیش از 5.5 هزار دانشجو را در خود جای داده است.

  • Middle East Technical University (METU)

    دانشگاه فنی خاورمیانه که در آنکارا واقع شده است در سال 1965 تاسیس شده و هم اکنون یکی از معتبرترین دانشگاه های خاورمیانه محسوب می شود. اگر برای اقامت در ترکیه تحصیل در این دانشگاه را انتخاب کرده اید باید به این نکته توجه نمایید که نرخ پذیرش این دانشگاه بسیار پایین می باشد و می بایست برای اخذ پذیرش این دانشگاه از رزومه بسیار خوبی برخوردار باشید. هم اکنون بیش از 31 هزار دانشجو در این دانشگاه در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل می باشند.

  • Boğaziçi Üniversitesi

    دانشگاه بغازیچی که نخستین دانشگاه آمریکایی است که خارج از این ایالت واقع شده است در سال 1971 در شهر زیبای استانبول تاسیس شد. با توجه به هزینه های معقول و پایین تحصیل، سطح بالای دانشگاه و آموزش عالی که رقابت نزدیکی با سیستم دانشگاه های آمریکایی دارد، هر ساله متقاضیان بسیاری برای این دانشگاه درخواست می دهند که از این تعداد فقط 800 الی هزار نفر موفق به اخذ پذیرش این دانشگاه و اقامت استانبول می شوند و شرایط اخذ اقامت ترکیه را از طریق تحصیل خواهند داشت.

  • Bilkent University

    داشگاه بیلکنت که دارای وسیع ترین کنابخانه آکادمیک ترکیه است در سال 1984 به عنوان اولین دانشگاه خصوصی ترکیه، در شهر آنکارا تاسیس شد. از مزیت های دانشگاه بیلکنت ترکیه، عدم نیاز ارائه مدرک زیان انگلیسی می باشد. این دانشگاه به دانشجویان اجازه می دهد که ابتدا وارد این دانشگاه شوند و با استفاده از دوره زبان آموزشی که توسط دانشگاه ارائه می شود، شرایط اقامت در ترکیه را کسب نمایند.

    مهاجرت به ترکیه از طریق سرمایه گذاری

    سرمایه گذاری در ترکیه یکی از راه های مهاجرت از ایران به ترکیه می باشد. سیاست های کشور ترکیه در جهت جذب سرمایه گذاران خارجی بنا شده است. به صورتی که سرمایه گذاران علاوه بر اخذ اقامت این کشور می توانند به سود قابل توجهی نیز دست یابند. یکی از راه های مهاجرت به ترکیه سرمایه گذاری از طریق ثبت شرکت است. در این روش نیاز است که فرد متقاضی طی استخدام ۵ نفر نیروی ترک، بیمه و مالیات آن ها را به دولت بپردازد. از این طریق پس از ۵ سال شخص می تواند اقامت دائم کشور ترکیه را دریافت کند.

    خرید ملک در ترکیه نیز یکی دیگر از روش های اخذ اقامت و تابعیت ترکیه می باشد. این شیوه علاوه بر سود حاصل از سرمایه گذاری شما را به سمت اخذ تابعیت نیز سوق خواهد داد. برای اینکه از طریق خرید ملک موفق به اخذ پاسپورت ترکیه شوید، باید ارزش ملک خریداری شده حداقل معادل ۲۵۰ هزار دلار آمریکا باشد. پس از خرید ملک به ارزش 250 هزار دلار طی 70 روز پاسپورت ترکیه را کسب می کنید. البته ملک خریداری شده به مدت 3 سال نباید فروخته شود.

    برای خرید ملک می بایست به هزینه های جانبی خرید ملک در ترکیه نیز توجه نمایید. از مزایای خرید ملک در ترکیه می توان به امکان اخذ وام اشاره کرد. در برخی از پروژه های ملکی که توسط موسسه  ویزاتیک معرفی می شوند شما تنها باید 150 هزار دلار از قیمت خانه در ترکیه را بپردازید و 100 هزار دلار باقی مانده توسط کمپانی ارائه دهنده پروژه پرداخت می شود. در واقع شما خانه ای به ارزش 250 هزار دلار را با مبلغ 150 هزار دلار خریداری می کنید. برای بازپرداخت وام دریافت شده، خانه خریداری شده به مدت 4 سال در اختیار فروشنده باقی می ماند و از محل اجاره بهای آن اقساط پرداخت می شود. پس از 4 سال می توانید ملک را به ارزش واقعی خود بفروشید. در 4 سالی که ملک در اختیار فروشنده است می توانید در سال 1 ماه را در آن اقامت داشته باشید یا هر سال 10000 دلار سود دریافت کنید.

    در صورتی که ملکی با ارزش کمتر خریداری کنید اقامت 3 ساله ترکیه به شما اعطا می شود که قابل تمدید است. حداقل مبلغ برای خرید آپارتمان در ترکیه جهت اخذ اقامت 60 هزار دلار آمریکا می باشد. این اقامت از نوع توریستی می باشد، بنابراین شما اجازه کار در ترکیه نخواهید داشت. البته در صورتی که بتوانید پیشنهاد کار مناسب بگیرید امکان دریافت مجوز کار وجود دارد.

    مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره ملک

    امکان مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره ملک در این کشور برای متقاضیان وجود دارد. مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره ملک و اقامت در این کشور در واقع نوعی از اقامت توریستی می باشد. در هنگام اخذ ویزای توریستی ترکیه بدون دریافت ویزا، می توانید 3 ماه در این کشور حضور داشته باشید ولی در این مدت امکان کار یا تحصیل نخواهید داشت. نوعی از ویزای توریستی به نام اقامت یک ساله ویزای توریستی ترکیه وجود دارد که به واسطه اجاره ملک در ترکیه به متقاضی داده می شود. متقاضی برای بهره مندی از اقامت و مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره ملک می بایست ابتدا از طریق ویزای توریستی به ترکیه مهاجرت نماید سپس در این کشور درخواست اقامت یک ساله توریستی نماید. هزینه های مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره ملک حدود 4 هزار لیر می باشد که نیمی از آن برای هزینه های اداری اخذ اقامت و تقریبا نصف دیگر این هزینه جهت هزینه وکیل و کارگزاری برای امور اداری می باشد. از مزایای مهم مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره ملک می توان به عدم شرط حضور آن اشاره نمود. این امکان برای متقاضیان وجود دارد که ترکیه را ترک کنند و هر ساله برای این اقامت درخواست دهند و آن را تمدید نمایند.

    مهاجرت به استانبول یا ترکیه و اخذ اقامت و تابعیت این کشور از طریق ازدواج، قوانینی مشابه سایر کشورها دارد. به این ترتیب که شخص الزاما باید اقامت دائم یا پاسپورت ترکیه را داشته باشد تا پس از ازدواج همسر وی بتواند اقامت دائم دریافت نماید. اقامتی که در ابتدا اعطا می گردد ۳ تا ۵ سال است و در صورت تداوم ازدواج به اقامت دائم منجر می گردد. نکته مهم در خصوص اخذ اقامت ترکیه از طریق ازدواج این است که طرفین باید اثبات نمایند که ازدواج آنان حقیقی است و هدف آن ها از ازدواج اخذ اقامت نمی باشد، بلکه ازدواج بر پایه علاقه و تفاهم بنا شده است. ازدواج صوری با هدف اخذ اقامت در ترکیه، جرم تلقی می شود و برای می تواند برای طرفین جریمه های مالی یا زندان به همراه داشته باشد.

    مهاجرت به ترکیه و اخذ تابعیت از طریق تولد

    در حقوق بین الملل، قوانین تولد در کشورها از دو سیستم پیروی می کند، سیستم خاک و سیستم خون. تولد فرد در خاک کشورهایی که از طریق سیستم خاک تابعیت خود را اعطا می نمایند برای اخذ پاسپورت آن کشور کافی است. اما در کشورهایی که از طریق سیستم خون اقدام به اعطای تابعیت می نمایند، لازم است پدر یا مادر فرد تابعیت کشور مذکور را داشته باشند. کشور ترکیه نیز از جمله کشورهایی است که در اعطای تابعیت خود از سیستم خون پیروی می کند. در نتیجه متقاضیان مهاجرت به ترکیه که قصد تولد فرزند در کشور ترکیه را دارند، ابتدا باید از طریق روش سرمایه گذاری، خرید ملک و کار در ترکیه پاسپورت این کشور را دریافت نمایند تا فرزند ایشان نیز تابعیت ترکیه را دریافت نماید. در صورتی که والدین اقامت موقت یا اقامت دائم ترکیه را داشته باشند در صورت تولد فرزند در ترکیه، فرزند آن ها نیز همان نوع اقامت را در ترکیه خواهد داشت.

    مهاجرت به ترکیه و اخذ تابعیت از طریق تولد

    پناهنده شخصی است که به دلیل مسائل سیاسی، مذهبی، عقیدتی، عضویت در گروه های خاص و جنگ و مواردی از این قبیل در کشوری که زندگی می کند از امنیت جانی برخوردار نیست و تحت شکنجه و آزار قرار دارد، بر همین اساس به یکی از کشورهای عضو کنوانسیون ژنو پناه می برد تا در امان باشد و از او حمایت شود. کشور ترکیه از جمله اعضای کنوانسیون ۱۹۵۱ ژنو است که مفاد آن را با شرط محدودیت جغرافیایی پذیرفته است. بدین صورت که تنها از پناهندگان کشورهای عضو شورای اروپا به صورت کامل حمایت می کند.

    مهاجرت به ترکیه از طریق پناهندگی

    کسانی که روش پناهندگی را برای مهاجرت به استانبول یا ترکیه انتخاب می کنند باید بدانند دولت ترکیه در قبال سایر پناهجویان وظیفه حمایت موقت را دارد و بعد از مدتی به کشور دیگری هدایت می شوند. وضعیت پناهندگان در کشور ترکیه اصلا مناسب نیست و در این راه قاچاقچیان انسان به شیوه هایی کاملا نا امن اقدام به جا به جایی افراد می نمایند که در این مسیر بسیاری از پناهجویان جان خود را از دست می دهند. از سوی دیگر با توجه به جایگاه اجتماعی پایین پناهجویان در این کشور، آمار خودکشی در بین پناهجویان به علت لطمات اجتماعی قابل توجه است. شایان ذکر است موسسه ویزاتیک  هیچ گونه خدماتی در زمینه پناهندگی ارائه نمی دهد.

    مزایای مهاجرت به ترکیه

    افراد با مهاجرت به ترکیه و اخذ اقامت این کشور، از مزایای بی‌شماری برخوردار می‌شوند. تعدادی از مهم‌ترین مزایای اقامت در ترکیه عبارت‌اند از:

    • امکان زندگی در یک کشور توریستی خوش آب‌وهوا
    • هزینه‌ها در ترکیه در مقایسه با سایر کشورهای هم‌تراز کمتر است.
    • ترکیه وضعیت تابعیت دوگانه را به رسمیت می‌شناسد بنابراین می‌توان ضمن اخذ تابعیت این کشور، تابعیت قبلی خود را حفظ کرد.
    • بهره‌مندی از سیستم تحصیلی مناسب ترکیه
    • استفاده از خدمات درمانی و بهداشتی پیشرفته ترکیه
    • امکان دریافت پاسپورت ترکیه

    بهترین شهرهای ترکیه برای زندگی

    کشور ترکیه با آب و هوای مناسبی که در اکثر مناطق خود دارد نگرانی سازگاری با آب و هوا را برای مهاجران از بین می‌برد. با این حال مهاجران به دنبال بهترین شهرهای این کشور هستند تا برای اهدافی مانند زندگی یا تحصیل به آنجا مهاجرت کنند.

    این شهرها که جزو پرجمعیت‌ترین و معروف‌ترین شهرهای ترکیه به حساب می‌آیند عبارت‌اند از:

    1- استانبول، پرجمعیت‌ترین شهر ترکیه

    شهر استانبول پرجمعیت‌ترین شهر ترکیه به حساب می‌آید که سالانه تعداد زیادی مهاجر را به خود جذب می‌کند. این کشور علاوه بر دارا بودن جاذبه‌های گردشگری زیاد دارای کیفیت بالایی برای زندگی نیز می‌باشد. استانبول بزرگ‌ترین کلانشهر در اروپا به حساب می‌آید که دارای مناطق گردشگری زیادی مانند مسجد ایاصوفیا می‌باشد.

    مهم‌ترین شهر توریستی کشور ترکیه یعنی همان استانبول در غربی‌ترین نقطه این کشور واقع شده است و دارای سواحل دریای مرمره و سیاه می‌باشد.

    2- آنکارا، پایتخت ترکیه

    شهر آنکارا با جمعیتی بیش از پنج میلیون نفر که حدود 10 میلیون از جمعیت استانبول کم‌تر است، پایتخت کشور ترکیه به حساب می‌آید. این شهر به عنوان پایگاه اقتصادی این کشور به حساب می‌‌آید. همین مسئله سبب شده تا به یکی از بهترین گزینه‌های برای سرمایه‌گذاری در ترکیه به حساب بیاید.

    3- ازمیر، شهری گردشگری و تجاری

    شهر ازمیر نیز یکی از شهرهای تجاری و گردشگری کشور ترکیه است که حدود سه میلیون نفر جمعیت دارد. این شهر سواحل زیبایی دارد و دارای آب و هوای معتدل مدیترانه‌ای می‌باشد. ازمیر یکی از قطب‌های تجاری و بندری کشور ترکیه نیز محسوب می‌شود که از این حیث اهمیت بالایی دارد.

    4- آنتالیا

    آنتالیا نیز یکی دیگر از معروف‌ترین شهرهای ترکیه است که اکثر ایرانیان با سواحل زیبای این کشور آشنا هستند. سواحل چشم‌نواز و دلنشین این شهر سبب شده تا آنتالیا به یکی از توریستی‌ترین شهرهای کشور ترکیه محسوب شود. البته آب و هوای این شهر در فصل تابستان گرم می‌باشد و پیشنهاد می‌شود که در فصل بهار از این شهر دیدن کنید.

    بسته به اینکه پس از مهاجرت به ترکیه قصد دارید با کدام مدرک تحصیلی و در چه حوزه ای مشغول به کار شوید، شرایط متفاوت است. برای مهاجرت افراد با مدرک پزشکی، دندانپزشکی و رشته های پیراپزشکی نظیر پرستاری و مامایی شرایط کار بهتر از مدرک داروسازی است. برای کار به عنوان پزشک و دندانپزشک در ترکیه لازم است پیش از مهاجرت برای معادل سازی مدرک اقدام کرد. پس از معادل سازی، امکان اشتغال در درمانگاه های دولتی و خصوصی برای فرد فراهم می شود. با این حال برای کار به عنوان داروساز و افتتاح داروخانه لازم است شهروندی ترکیه را داشته باشید. تسلط به زبان انگلیسی و ترکی برای کار در ترکیه ضروری است. می توان گفت در صورتیکه با هر مدرکی بدون تسلط به زبان ترکی برای کار در ترکیه اقدام کنید قطعا شانس پایینی برای کار در ترکیه پس از مهاجرت خواهید داشت.

    در ادامه 5 سایت برتر ترکیه برای پیدا کردن شغل را عنوان کرده ایم:

    5 سایت برتر برای پیدا کردن کار در ترکیه
    www.kariyer.net
    www.eleman.net
    www.indeed.com
    www.yenibiris.com
    www.isilanlarikariyer.com

    هزینه مهاجرت به ترکیه

    از مهمترین سوالاتی که ممکن است متقاضیان در مسیر مهاجرت ترکیه با آن مواجه شوند، برای مهاجرت به ترکیه چقدر پول لازم است، می باشد. در پاسخ به این سوال اینگونه می توان گفت که راههای مهاجرت به ترکیه بسیار متنوع هستند پس قیمت مهاجرت به ترکیه و شرایط رفتن به ترکیه از هر کدام از این مسیرها متفاوت می باشد. با توجه به اینکه متقاضی مجرد است و تنها اقدام می کند یا متعهل است و با خانواده اقدام می کند،هزینه و نحوه مهاجرت به ترکیه نیز متفاوت خواهد بود. با مطالعخ جدول زیر خواهید یافت که مهاجرت به ترکیه چقدر هزینه دارد.

    راه مهاجرت به ترکیه
    توضیحات
    ثبت شرکت حداقل سرمایه لازم : 12 هزار الی 18 هزار یورو 
    تحصیل هزینه تحصیل شامل هزینه های : گواهی تمکن مالی و شهریه دانشگاههزینه تحصیل به زبان ترکی: 240 الی 750 دلار
    هزینه تحصیل به زبان انگلیسی : 600 الی 1,500 دلار
    خرید ملک هزینه خرید ملک شامل: حداقل سرمایه گذاری حدودا به میزان 223 هزار یورو  و حداقل پس انداز بانکی 500 دلار برای آنتالیا و 1000 هزار دلار برای باقی مناطق ترکیه
    کار هزینه درخواست 1000 دلار و هزینه زندگی و تمکن مالی
    تولد هزینه های معمول دولتی
    ازدواج تمکن مالی برای زندگی
    پناهندگی هزینه پناهندگی در ترکیه شامل هزینه های مالی، روحی و گاها جانی می باشد.

    ارزان ترین راه مهاجرت به ترکیه

    اگر به دنبال مهاجرت به ترکیه هستید ولی هزینه و سرمایه کمی دارید می توانید از طریق ارزان ترین راه مهاجرت به ترکیه اقدام نمایید. یکی از ارزان ترین راه مهاجرت به ترکیه از طریق اجاره ملک می باشد. متقاضیان می توانند در ابتدا توسط ویزای توریستی وارد ترکیه شوند و سپس تنها از مسیر اجاره ملک در ترکیه، اقامت یک ساله این کشور را اخذ کنند. این نوع اقامت یک ساله است و قابلیت تمدید را نیز دارد. البته اگر به دنبال راه های دیگر مهاجرت ارزان می باشید می بایست دارای شرایط خاص نظیر تحصیلات، تسلط به زبان ترکی و تخصص باشید که در این صورت می توان از مسیرهای تحصیلی و کاری به عنوان ارزان ترین راه مهاجرت به ترکیه نیز نام برد.

    سریع ترین راه مهاجرت به ترکیه

    انتخاب سریع ترین راه مهاجرت به ترکیه برای هر متقاضی متفاوت می باشد. قطعا اشخاص با رزومه و شرایط متفاوت خود برای انتخاب سریع ترین راه مهاجرت به ترکیه به پاسخ های مختلفی می رسند. متقاضی که سن مناسب و دارای رزومه تحصیلی خوبی است، به عنوان سریع ترین راه مهاجرت به ترکیه، مسیر تحصیلی را انتخاب می کند و متقاضی که تخصص مناسب دارد قطعا برای یافتن کار با مشکلی مواجه نخواهد شد و در اسرع وقت می تواند از کارفرمای ترکی، جاب آفر دریافت نماید و شخصی که دارای وضعیت مالی بسیار خوبی است برای سریع ترین راه مهاجرت به ترکیه، خرید ملک را انتخاب می کند. البته اجاره ملک و اقامت توریستی نیز از سریع ترین راه های مهاجرت به ترکیه محسوب می شوند.

    آسان ترین راه مهاجرت به ترکیه

    قطعا آسان ترین راه مهاجرت به ترکیه، مسیری است که مراحل قانونی پیچیده ای نداشته باشد و همچنین نباید نگران ریجکتی ویزا در آن مسیر بود. همواره می توان از بازار املاک به عنوان آسان ترین راه مهاجرت به ترکیه نام برد. قطعا برای متقاضی که دارای سرمایه کافی است، خرید ملک نه تنها آسان ترین راه مهاجرت به ترکیه است بلکه مسیری سودآور نیز می باشد. برای این امر متقاضی تنها کافی است که ملکی را با قیمت مشخص شده خریداری نماید، در این صورت علاوه بر اینکه در بازار املاک سرمایه گذاری نموده است، اقامت این کشور را نیز اخذ کرده است.

     

    منبع: numbeo

4/5 - (6 امتیاز)

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *